Στη δουλειά στρώθηκαν τα «ελάφια»

Με μακρινή ανάμνηση μοιάζουν από χθες για τους ποδοσφαιριστές της Ρόδου οι μίνι διακοπές που απόλαυσαν με την ευκαιρία των Χριστουγέννων.

Η άφιξη του Τίμου Καβακά σηματοδότησε την έναρξη των ημερών της σκληρής δουλειάς, καθώς χρόνος δεν περισσεύει, το καθοριστικό εκτός έδρας ντέρμπι με τον Εθνικό πλησιάζει και τα «ελάφια» έχουν να κάνουν πολλά, ώστε να εμφανιστούν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας βελτιωμένα και πιο αποτελεσματικά.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου», περιελάμβανε μπόλικη τακτική, ενώ η σημερινή μέρα θα είναι σαφώς πιο επίπονη, καθώς το ραντεβού του Τίμου Καβακά με τους παίκτες του είναι διπλό.
 Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν έλαβε μέρος στο χθεσινό πρόγραμμα ήταν ο Μουσταφά Μπανγκούρα, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο νησί σήμερα.

Προ των πυλών το τουρνουά των Ακαδημιών
Για το μεγάλο εορταστικό τουρνουά που διοργανώνουν στις 5, 6 και 7 Ιανουαρίου στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου προετοιμάζονται οι Ακαδημίες της Ρόδου.

 Η διοργάνωση είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αφορά στις κατηγορίες των Προπαίδων (2006-2007), των Τζούνιορ (2008-2009), των Προτζούνιορ (2010-2011) και Μπαμπίνι (2012), ενώ όσα σωματεία δεν δήλωσαν ακόμα τη συμμετοχή τους, μπορούν να το κάνουν μέχρι αύριο Σάββατο στα γραφεία της Ακαδημίας των «ελαφιών»  (Βενετοκλέων 40), από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα.