Ιάλυσος: Ακολουθούν πρόγραμμα μίνι προετοιμασίας

Στον Ιάλυσο ιδιαίτερα αυτό τον καιρό, η δουλειά δεν σταματάει. Η αλλαγή προπονητή φυσικά κι έφερε άλλον αέρα στην ομάδα, που δουλεύει ακατάπαυστα προκειμένου να παρουσιαστεί διαφορετικός στο τέλος του α΄ γύρου, αλλά και στη συνέχεια.

Είναι φυσιολογικό οι διακοπές των Χριστουγέννων, να φέρνει κάποια στάνταρ πιο πίσω από όσο έχουν δουλευτεί από το καλοκαίρι και να χρειάζεται δουλειά περισσότερη τώρα και πριν την επάνοδο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αυτό ανάγκασε τον τεχνικό της ομάδας Θανάση Τερζή να έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη ένα πρόγραμμα μίνι  προετοιμασίας, έως ότου οι ποδοσφαιριστές του επανέλθουν  στην κατάσταση την αγωνιστική, που ο ίδιος επιθυμεί.

Την άλλη Κυριακή 7 Ιανουαρίου ο Ιάλυσος θέλει να ολοκληρώσει κατά τον καλύτερο τρόπο τον α΄ γύρο, παίζοντας στο Κιάτο με τον τοπικό Πέλοπα, που έχει ξεκινήσει πορεία παραμονής στην Κατηγορία, αν και είναι ακόμα πολύ πίσω. Αυτό συμβαίνει φυσικά από την επάνοδο στις προπονήσεις και καθημερινά με όλους τους παίκτες να είναι στην διάθεσή του.

Για μεταγραφικά ακόμα ούτε λόγος…Πρέπει να ανακοινωθεί η απόφαση της επιτροπής των εφέσεων της ΕΠΟ πρώτα και μετά να αποφασιστεί αν τελικά θα ενισχυθεί η ομάδα ή θα αρκεστεί στην παρουσία των παικτών που έχει μέχρι τώρα και παλεύουν σε κάθε παιχνίδι. Το σίγουρο είναι πώς ο Ιάλυσος θέλει ενίσχυση σίγουρα, μετά και τη λύση της συνεργασίας με αρκετούς από τους παίκτες,  που ξεκίνησαν με την ομάδα από το καλοκαίρι.