Διαγόρας: Έρχεται σήμερα και ο Πέεφ

Ο Διαγόρας συνεχίζει την προετοιμασία του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, στο οποίο φυσικά και έχει υψηλές βλέψεις. Ο μεταγραφικός«οργασμός»  δεν σταματάει στους Αγγελούδη, Πέεφ και Μεντή, αλλά θα συνεχισθεί  προκειμένου ο «γηραιός» της πόλης μας να εμφανισθεί πολύ δυνατότερος.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι «κυανέρυθροι» προπονούνται κανονικά και σε εντατικούς ρυθμούς από τα Χριστούγεννα και μετά.

Εκείνοι που απέχουν των εντατικών ρυθμών, είναι οι Αντώνης Γιόνδης και Παναγιώτης Τσαγκάρης, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς και θα αργήσουν να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Απών από τις προπονήσεις είναι ο νεοαποκτηθείς Ολιβερ Πέεφ, ο οποίος αναμένεται στο νησί μας σήμερα για να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους.

Κανονικά παίρνουν μέρος οι Νίκος Αγγελούδης και Νίκος Μεντής, οι οποίοι έχοντας ολοκληρώσει τα τυπικά της μεταγραφής τους,  ακολουθούν τους κανονικούς ρυθμούς και προσπαθούν να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο κλίμα της καινούργιας τους ομάδας.

Οι προπονήσεις στο Διαγόρα θα συνεχιστούν μέχρι την Κυριακή και οι «κυανέρυθροι» θα πάρουν ρεπό τη Δευτέρα, καθώς μπαίνουν σε εβδομάδα πρωταθλήματος πλέον.

Επισημαίνεται πώς η 11η αγωνιστική φέρνει στο Δημοτικό Στάδιο στις 7 Ιανουαρίου μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι το Λουτράκι και συνεπώς ο «γηραιός» για να μην απομακρυνθεί από τον στόχο του, θέλει να πάρει τη νίκη.