Έκτακτο: Κατάληψη κάνουν απόψε οι Αρχαγγελίτες στο «φονικό» σημείο του δρόμου στα Κολύμπια (βίντεο)

Παρ’ ότι διανύουμε γιορτινές ημέρες και έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του νέου έτους, οι κάτοικοι του Αρχαγγέλου πραγματοποιούν απόψε νέα κατάληψη στον δρόμο των Κολυμπίων.

Αφορμή για τις νέες τους κινητοποιήσεις στάθηκε η μη έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών στο σημείο, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων μετά τον θάνατο ενός 29χρονου παιδιού τον περασμένο Οκτώβριο.

Όπως τόνισαν μέλη της συντονιστικής επιτροπής μιλώντας στη «Ροδιακή», «είμαστε εδώ γιατί δεν θέλουμε να χαθεί ο επόμενος. Μετά τη σημερινή βροχόπτωση το σημείο έχει γίνει μια νέα απέραντη λίμνη και εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για τους οδηγούς. Δυστυχώς μετά την πρώτη παρέμβαση που έγινε στο σημείο από τα συνεργεία, αντί να μειώνεται το νερό, πληθαίνει. Παράλληλα δεν υπήρξε μέριμνα ούτε για να τοποθετηθεί έστω και προσωρινά επαρκής φωτισμός».

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, από τις 7:30 σήμερα το απόγευμα, κάτοικοι του Αρχαγγέλου βρίσκονται στο ύψος του κεντρικού δρόμου των Κολυμπίων όπου υπάρχει το πρόβλημα, κάνοντας συμβολική κατάληψη του οδικού δικτύου.

Μάλιστα στο σημείο βρίσκεται περιπολικό της Αστυνομίας και αναμένεται να παραμείνει εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την αποψινή κινητοποίηση: