Βολιδοσκόπησε  Παντελή Αθανασίου ο Ιάλυσος

Δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του ο Ιάλυσος, σε ότι αφορά τις μεταγραφές της περιόδου του Ιανουαρίου.

Αυτό δεν σημαίνει πώς δεν κάνει επαφές με παίκτες που τον ενδιαφέρουν,  αλλά και μπορούν  με τον ερχομό  τους να προσφέρουν  και να βοηθήσουν τον Ιάλυσο να φτάσει σε ψηλές βαθμολογικές θέσεις και πάλι. Βέβαια ο σχεδιασμός θα τεθεί επί τάπητος μετά την ανακοίνωση της απόφασης της έφεσης από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και οι κινήσεις θα είναι ανάλογες με αυτήν.   

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες πάντως,  η διοίκηση του Ιάλυσου βολιδοσκόπησε τον ευρισκόμενο αυτή τη φορά στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Παντελή Αθανασίου ο οποίος έχει φορέσει και στο εγγύς παρελθόν τη ερυθροκίτρινη φανέλα. Έφυγε πήγε στον Διαγόρα κι από κει στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης όπου αγωνίζεται φέτος με επιτυχία.

Ο 31χρονος ανασταλτικός μέσος που φοράει τη φανέλα του τρίτου μεγάλου συλλόγου της συμπρωτεύουσας, δέχθηκε σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες  κρούση από τον Ιάλυσο, αλλά αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι ρευστά και πρέπει να ακολουθηθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία, του παίκτη με τον Ηρακλή αφενός και στη συνέχεια η οριστική συμφωνία του Αθανασίου με τους «ερυθροκίτρινους».

Προς το παρόν το θέμα είναι στην αρχή της εξέλιξης του και δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα με βεβαιότητα.

Κλείνει και Χειμωνέττο
Στο μεταξύ και με αφορμή την αποχώρηση του γκολκίπερ Γιδόπουλου που πήγε στα Τρίκαλα, ο επίσημος Ιάλυσος αναζήτησε λύση στη θέση αυτή προκειμένου να πλαισιώσει τον Ανδρούτσο κάτω από τα γκολπόστ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες την βρήκε στο πρόσωπο και τις ικανότητες του Άγγελου Χειμωνέττου ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει κοινή συναινέσει από τον Ηρακλή και να μεταγραφεί στον Ιάλυσο που είναι βέβαια ομάδα ανώτερης Κατηγορίας. Κι αυτή η περίπτωση σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να τελεσφορήσει αν όχι μέσα στο Σαββατοκύριακο, τις πρώτες μέρες του 2018    

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΣΤΙΔΑ
Οι «ερυθροκίτρινοι» παράλληλα και με αφορμή το τέλος του α΄ γύρου που τους φέρνει στο Κιάτο, να παίζουν με τον Πέλοπα, ακολουθούν το πρόγραμμα των προπονήσεων και μάλιστα σε εντατικούς ρυθμούς.

Η χθεσινή προπόνηση όπως και η σημερινή  έχουν  σαν έδρα το γήπεδο της Παστίδας  λόγω κακής κατάστασης από τις καιρικές συνθήκες  στην οποία περιήλθε το γήπεδο της Ιαλυσού.

Ο Θανάσης Τερζής, περιλαμβάνει στο πρόγραμμα του πολλή τακτική, ενώ θα γυμνάσει τους παίκτες του και αύριο Κυριακή για τελευταία φορά μέσα στο 2017.