Χωρίς ανάσα συνεχίζει η Ρόδος

Στη φάση που βρίσκεται, ο χρόνος είναι μία πολυτέλεια που η Ρόδος δεν διαθέτει, συνεπώς δεν μπορεί να ξενίζει η επιλογή του νέου προπονητή της, Τίμου Καβακά, να προσπαθεί να «στύψει» την κάθε διαθέσιμη μέρα.

Η χθεσινή ήταν για τα «ελάφια» ιδιαίτερα επίπονη και χωρίς «εκπτώσεις» λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, καθώς προπονήθηκαν στο νέο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα.

Το ίδιο δε θα πράξουν και σήμερα στον ίδιο χώρο, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το κομβικής σημασίας εκτός έδρας ντέρμπι με τον Εθνικό.

 Το ευχάριστο για τον Τίμο Καβακά είναι πως έχει όλους τους παίκτες του γερούς και ιδιαίτερα ορεξάτους, ενώ από σήμερα και εκτός απροόπτου, το απουσιολόγιό του θα είναι «λευκό», καθώς χθες το βράδυ αναμενόταν να επιστρέψει από την άδειά του ο Μουσταφά Μπανγκούρα.

Μέχρι σήμερα οι συμμετοχές στο τουρνουά
Ανοιχτά θα είναι και σήμερα, από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, τα γραφεία της Ακαδημίας της Ρόδου επί της οδού Βενετοκλέων 40, ώστε να έχουν τη δυνατότητα τα ενδιαφερόμενα σωματεία να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο μεγάλο εορταστικό τουρνουά Προπαίδων, Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι, που διοργανώνουν τα «ελάφια» στις 5,6, και 7 Ιανουαρίου στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου.