Παρελθόν ο Παναγιωτίδης από Διαγόρα

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής με μικρή συμμετοχή στην ομάδα του Διαγόρα, αποτελεί παρελθόν για το «γηραιό». Ο λόγος για τον 24χρονο Ανέστη Παναγιωτίδη, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε μέχρι πρότινος πολύ από τον Νίκο Παντέλη, ο οποίος πέραν των άλλων έχει στη διάθεσή του και τον νεοαποκτηθέντα Νίκο Αγγελούδη στην ίδια θέση.

Έτσι ο Παναγιωτίδης ζήτησε να λύσει τη συνεργασία του και να αποχωρήσει αναζητώντας καλύτερη ποδοσφαιρική τύχη, με τον Διαγόρα να περιμένει την αποθεραπεία σε αυτή τη θέση και του τραυματία Αντώνη Γιόνδη.

Στο μεταξύ οι «κυανέρυθροι» με σκοπό να μην χάσουν τον πολύ καλό ρυθμό που έχουν σαν ομάδα, αλλά και για να δοθεί η ευκαιρία στον Νίκο Παντέλη να δει πολλά πράγματα αγωνιστικά, δίνουν σήμερα το απόγευμα στις 16.00 φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, με αντίπαλο τον Ορφέα.

Η τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση των παικτών μετά τις μέρες των Χριστουγέννων και να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Η συνέχεια με το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του α΄ γύρου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, δίνεται τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας κι όχι την Κυριακή 7,  όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Αντίπαλος του Διαγόρα το Λουτράκι, το οποίο έκανε αίτημα να παίξει Δευτέρα για συγκοινωνιακούς λόγους κι ο «γηραιός» συναίνεσε στο αίτημα του.

ΜΠΗΚΕ «ΠΟΝΤΙΚΟΣ» ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ
Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων  «άνοιξαν» τη Λέσχη του Διαγόρα αλλά αυτός που εισήλθε για να βρει πιθανόν χρήματα, δεν μπόρεσε να αποκομίσει κανένα κέρδος.

Τα συστήματα ασφαλείας λειτούργησαν κι οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας προέβησαν στη σύλληψη του δράστη, που ομολόγησε και τις πράξεις του.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Διοίκηση του Διαγόρα εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά το Διοικητή και τους άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ρόδου, για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση τους στον εντοπισμό και σύλληψη του «ποντικού» στα γραφεία του Συλλόγου τα ξημερώματα της ημέρας των Χριστουγέννων.

Τα άρτια συστήματα ασφαλείας της έδρας του «Γηραιού», κατέγραψαν την παραμικρή κίνηση του «απρόσκλητου επισκέπτη», που δεν κατάφερε να πάρει ούτε καρφίτσα ως…δώρο Χριστουγέννων.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!»