Η αποκατάσταση των σχολείων  είναι σοβαρή υπόθεση

Η αποκατάσταση των σχολείων είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε στα χέρια της κυβέρνησης και του κ. Ζερβού, τονίζει ο αντιδήμαρχος Κω κ. Θ. Μουζουράκης. Τονίζει συγκεκριμένα τα εξής: 

“Είναι προφανές ότι ενοχλεί τον κ.Γιάννη Ζερβό η αλήθεια.

Tο ζήτημα της αποκατάστασης των σχολικών κτιρίων όμως είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να το αφήσουμε στα χέρια του κ. Ζερβού και της κυβέρνησής του.

Για εμάς προτεραιότητα είναι η άμεση έναρξη των εργασιών με πρωτοβουλία του Δήμου πλέον, γιατί αν περιμέναμε από τον κ. Ζερβό και την κυβέρνησή του, τα έργα δεν θα ξεκινούσαν ποτέ.

Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιεί προδίδουν την ενόχληση και τον εκνευρισμό του, είναι γνωστό άλλωστε ότι εκτελεί εντολές.

Αμφισβητεί την σύσταση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών της κυβέρνησής του που ζήτησε να υποβληθούν οι μελέτες στην Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. Γιατί δεν ρωτάει τον κ. Καματερό που ήταν και αυτός παρών μαζί με το Δήμαρχο Κω και τον κ. Γερασκλή;

Αυτό που θέλουν οι πολίτες της Κω και ιδιαίτερα οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς στα τρία σχολεία του νησιού που πρέπει να λειτουργήσουν και πάλι, είναι να αρχίσουν τα έργα.

Δεν τους ενδιαφέρει ο τρόπος, ούτε και ο καϋμός του κ. Ζερβού που λειτουργεί ως κυβερνητικός και κομματικός εκπρόσωπος.

Η Κως του μέλλοντός μας θέλει συνεργασία, ανοιχτά μυαλά, ανθρώπους χωρίς κομματικές εξαρτήσεις.
Θέλει ανθρώπους για δουλειά.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους.
Θεόφιλος Μουζουράκης”.