Διασκεδάζει και κυνηγάει μεταγραφή-έκπληξη ο Αστέρας Μασσάρων

Την τελευταία προπόνηση του 2017 έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μασσάρων, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για απόψε, προκειμένου να διασκεδάσουν με τους παράγοντες της διοίκησης και τους φίλους της ομάδας στο μεγάλο πάρτι που διοργανώνει ο σύλλογος στην καφετέρεια Nuestro του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μουδάτσου στα Μάσσαρι.

Για τους πρωτοπόρους του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας αρχίζει σήμερα τετραήμερο ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Τετάρτη, οπότε ο τεχνικός Σάββας Σταυρίδης περιμένει την επανένταξη των αδειούχων Αλιάι, Στογιανόφσκι και Σώτα, ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Ευκλή.

Κυνηγάει δυνατή μεταγραφή
Σε άλλη μία προσθήκη, με την οποία θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση του έναντι των ανταγωνιστών του, στοχεύει ο Αστέρας. Οι παράγοντες του σωματείου των Μασσάρων έχουν κάνει τις επαφές τους και αν η αισιοδοξία τους επιβεβαιωθεί, σε λίγες μέρες θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν μία μεταγραφή που για τα δεδομένα της κατηγορίας, θα προκαλέσει αίσθηση.