Λύνει τη συνεργασία του με Μπάρδη ο ΑΕΡΑ

Στον ΑΕΡΑ η αναζήτηση για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Blue Star ferries, συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν αρνητική απάντηση από τον Αντώνη Ρίκκα που αγωνίζεται στην Σύμη και δεν έχουν ακόμα «τρέξει» το θέμα της ένταξης στο ρόστερ του Μιχάλη Λυριστή, που ζήτησε να φύγει από τον Ηρακλή Μαριτσών.

Η αλήθεια είναι πώς έχουν προτάσεις για πολλούς παίκτες, αλλά τον τελευταίο λόγο στα Αφάντου, τον έχει ο Βαγγέλης Χοσάδας.

Ωστόσο υπάρχουν και αποχωρήσεις από την ομάδα. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά χθες, λύεται η συνεργασία του ΑΕΡΑ με τον 20χρονο αμυντικό μέσο Νίκο Μπάρδη. Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια της Α΄ Κατηγορίας  κι έχει μάλιστα πετύχει κι ένα γκολ στο ματς με το Νικαγόρα. Οι λόγοι πάντως που οδηγούν τις δυο πλευρές στη λύση της συνεργασίας, δεν είναι αγωνιστικοί.

Έτσι πλην των επιθετικών και μέσων, που αναζητεί ο ΑΕΡΑ είναι υποχρεωμένος να ψάξει και αμυντικό μέσο τις προσεχείς μέρες.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως προπονούνται εντατικά επανερχόμενοι μετά τις μέρες των Χριστουγέννων στις προπονήσεις.