Στις 24 Ιανουαρίου με την ΑΕΚ το Ροδίων Άθλησις

Άλλαξε τελικά όπως έγινε χθες γνωστό, η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου βόλεϊ των ανδρών. Ως γνωστό και με βάση την κλήρωση, το «Ροδίων» έπεσε πάνω σε δύσκολο αντίπαλο που είναι η ΑΕΚ, με την οποία επρόκειτο να αγωνισθεί στις 17 Ιανουαρίου, αμέσως μετά το ματς με την Αργυρούπολη.

Θέλοντας να υπάρξει ένα διάστημα μεταξύ των δυο δύσκολων παιχνιδιών, η Ροδίτικη ομάδα ζήτησε την μετάθεση του αγώνα. Να γίνει δηλαδή μία εβδομάδα αργότερα, αίτημα το οποίο και η ΕΟΠΕ αλλά και η ΑΕΚ έκαναν δεκτό.

Έτσι το ματς με την ΑΕΚ θα γίνει τελικά στις 24 Ιανουαρίου κι ελπίζεται πώς η ομάδα του Νίκου Τρατσέλα, θα έχει καλή ψυχολογία από το μάτς της 9ης αγωνιστικής, που προηγείται του Κυπέλλου.

Προς το παρόν οι παίκτες του «Ροδίων» περνούν καλά τις μέρες των εορτών με τις οικογένειες τους, ενώ παράλληλα προπονούνται κάτω από τις οδηγίες του κόουτς της ομάδας, ο οποίος περιμένει  την αποθεραπεία των τραυματιών και περισσότερο του Πέτρου Κάλα.  

 Προς το παρόν δηλαδή,  η 9η αγωνιστική είναι εκείνη που απασχολεί περισσότερο τους παίκτες της Ροδίτικης ομάδας, που θα γίνει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου  στο Κλειστό του «Ροδίων Παιδεία», με αντίπαλο την ομάδα της Αργυρούπολης.

Η ομάδα της Αργυρούπολης δεν είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος, αν αναλογισθεί κανείς πώς  είναι η ομάδα που κέρδισε την Δραπετσώνα. Θεωρείται μια «γεμάτη» ομάδα, την οποία αν κερδίσει το «Ροδίων», θα έχει βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης  στον 6ο Ομιλο.