Κολοσσός: Λιγοστοί ακόμα οι «τυχεροί»

Με γεμάτες τις εξέδρες του Βενετοκλείου αναμένεται να υποδεχθεί αύριο τον Παναθηναϊκό, ο Κολοσσός, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League, καθώς και του τελευταίου αγώνα για το 2017. Στις 15.30 οι «θαλασσί» θα επιδιώξουν απέναντι στους πρωταθλητές να πραγματοποιήσουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση, αποχαιρετώντας το χρόνο που φεύγει με χαμόγελο.

Άλλωστε οι συναντήσεις με τους δύο μεγάλους του Ελληνικού μπάσκετ, αποτελούν γιορτή για το Βενετόκλειο, καθώς ο κόσμος κατακλύζει το κλειστό της πόλης μας, προσδοκώντας να παρακολουθήσει ωραίο θέαμα, αλλά και να δει από κοντά τους «αστέρες» της Euroleague.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΕ που ανάρτησε στο διαδίκτυο, τα εισιτήρια που έχουν απομείνει για τον αυριανό αγώνα είναι λιγοστά, οπότε όσοι θέλουν να τον παρακολουθήσουν, θα πρέπει να σπεύσουν όσο πιο σύντομα μπορούν.

Τα εισιτήρια διατείθενται από τα γραφεία της ΚΑΕ που σήμερα θα είναι ανοιχτά από τις 10.00 ως τις 15.00, καθώς και αύριο από τις 12.00 στο εκδοτήριο του Βενετοκλείου.

Επίσης μπορεί κάποιος να κλείσει εισιτήριο και μέσω του viva.gr.
Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 22410 22261) ή στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε.

Μπασκετοβασίληδες και Αγιοβασιλίτσες

Η τελευταία αγωνιστική για το 2017, ωστόσο, δεν θα είναι μια... συνηθισμένη αγωνιστική. Ο ΕΣΑΚΕ και η STOIXIMAN.GR Basket League έχουν ετοιμάσει μια πρωτοχρονιάτικη γιορτή γεμάτη Κάλαντα, Χαμόγελα και Δώρα για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του μπάσκετ που θα βρεθούν στα γήπεδα του πρωταθλήματος σήμερα και αύριο.

 Όλα τα γήπεδα θα επισκεφθούν Μπασκετοβασίληδες και Αγιοβασιλίτσες κατ’ ευθείαν από την Καισαρεία. Στους σάκους που θα έχουν μαζί τους, θα έχουν δώρα για όλα τα παιδιά τα οποία θα τα μοιράσουν κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων, ενώ οι Μπασκετοβασίληδες θα κάνουν το τζαμπολ σε όλα τα γήπεδα.

Η γιορτή θα κορυφωθεί στην ανάπαυλα του ημιχρόνου: Παιδιά των Ακαδημιών των γηπεδούχων ομάδων θα τραγουδήσουν τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι του μπάσκετ έχουν συνεπώς έναν παραπάνω λόγο για να βρεθούν αύριο στο Βενετόκλειο.