Δεν σταματάει στις τρεις μεταγραφές

Είναι σαφές πώς δεν θα μείνει στις τρεις μεταγραφές που έγιναν η ομάδα του Διαγόρα. Οι κυανέρυθροι είναι γνωστό, πώς πριν προχωρήσουν στο τριπλό μεταγραφικό μπάμ των Χριστουγέννων είχαν ήδη μικρό ρόστερ, που έγινε ακόμα πιο μικρό με την αποχώρηση των Ούγκο Πινεϊρο και Ανέστη Παναγιωτίδη. 

Βέβαια ήρθε ο Σερτζίνιο, αλλά και οι Αγγελούδης, Πέεφ και Μεντής αυτή την περίοδο, που επρόκειτο να δείξουν δείγματα των ικανοτήτων τους στο χθεσινό φιλικό με τον Ορφέα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων,  που αποτελεί την χθεσινή αγωνιστική υποχρέωση των κυανέρυθρων. 

Καθίσταται σαφές, πως ο «γηραιός» της πόλης μας μελετά κι άλλες περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν με κάθε λεπτομέρεια. Ασχολούνται με αυτές τις περιπτώσεις, τα μέλη της επιτροπής μεταγραφών του Διαγόρα, αλλά κι ο ίδιος ο Νίκος Παντέλης.

Πολλοί είναι εκείνοι που πίστευαν χθες το μεσημέρι, πως ο Διαγόρας για να έχει ένα πλήρες ρόστερ στην προσπάθεια που θα κάνει από τώρα και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, πρέπει να αποκτήσει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που ξεκινάει την Τρίτη, τουλάχιστον ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές. Όλα αυτά βέβαια είναι θέματα με τα οποία ασχολείται ακόμα και τις μέρες της Πρωτοχρονιάς,  η Διοίκηση της ομάδας. 

Οι παίκτες του Διαγόρα όπως έγινε γνωστό, θα προπονηθούν και σήμερα κανονικά και θα πάρουν ρεπό αύριο Πρωτοχρονιά, για να περάσουν τις μέρες αυτές με τις οικογένειες τους.
Θα βρίσκονται και πάλι στο γήπεδο από την Τρίτη, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το πολύ δύσκολο ματς του τέλους του α΄γύρου που έρχεται με αντίπαλο το Λουτράκι.