Στόχος η δεύτερη θέση για το «Ροδίων Άθλησις»

Το «Ροδίων Άθλησις» διαγράφει και φέτος λαμπρή πορεία στον 2ο υποόμιλο της Α2 Κατηγορίας στο βόλεϊ των ανδρών. Έχει βέβαια στο παθητικό του δυο ήττες από ΑΕΚ και Δραπετσώνα, αλλά και λαμπρό ενεργητικό, το οποίο παίρνει μεγαλύτερη αξία με τις πολλές  εκτός έδρας νίκες που έχει πετύχει. 

Ο πρόεδρος της ομάδας Μάνος Νικολιδάκης, είναι ο άνθρωπος που εκτός του ότι στηρίζει την προσπάθεια εδώ και χρόνια του «Ροδίων»  είναι ίσως και ο καθ’ ύλην αρμόδιος, για να κάνει ένα μίνι απολογισμό και να καθορίσει το στίγμα της πορείας της ομάδας τη νέα χρονιά.

Οριοθετεί σαν στόχο τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, χρήζει σαν φαβορί την ΑΕΚ που είναι καλύτερη σαν ομάδα  σε σχέση με τον περσινό Εθνικό και εξάρει το κλίμα που επικρατεί μεταξύ παικτών και Διοίκησης 

-Πρόεδρε πόσο μας επηρεάζουν οι ήττες από την ΑΕΚ και τη Δραπετσώνα στην προσπάθεια μας να φτάσουμε στην κορυφή;
 - Μια αγωνιστική πριν το τέλος του 1ου γύρου η ομάδα μας βρίσκεται στη δεύτερη θέση (με αγώνα περισσότερο). Με νίκη επι της Αργυρούπολης στο παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί,  θεωρητικά μας βρίσκει ο πρώτος γύρος στη δεύτερη θέση, που αυτός είναι ο ρεαλιστικός μας στόχος. Επί της ουσίας την εντός έδρας ήττα με  τη Δραπετσώνα την καλύψαμε με τις μεγάλες εκτός έδρας νίκες. Η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα και όντας αρκετά πιο έμπειρη παίρνει αποτελέσματα σε οποιαδήποτε έδρα.

-Μπορεί το «Ροδίων Αθλησις» να προλάβει να καλύψει μέχρι τέλους τη διαφορά;
- Στο τέλος ελπίζω ότι θα είμαστε ξανά στη δεύτερη θέση. Η ομάδα μας έχοντας κρατήσει τον περσινό κορμό και με την προσθήκη του Κάλα, έχει μια πολύ καλή χημεία ώστε να τα καταφέρει εξίσου καλά.

-Υπάρχουν διαφορές στο φετινό πρωτάθλημα σε σχέση με πέρυσι και συγκριτικά με τον καταρτισμό των Ομίλων; 
-Έχω την εντύπωση ότι φέτος είναι πιο δύσκολα. Πέραν της ΑΕΚ, που δεν είναι στο επίπεδο του Εθνικού πέρσι, υπάρχει ένα γκρουπ 5 ομάδων με μικρές διαφορές (ΕΑΠ, Ροδίων, Δραπετσώνα, Μαρκόπουλο, Αργυρούπολη). Η αλλαγή στο σύστημα των μπαράζ  είναι η πιο σημαντική αλλαγή. 

-Τι γίνεται με τον Ράπτη; Υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης αυτή την περίοδο για να μεγαλώσει κι άλλο το ρόστερ της ομάδας;
-Η ομάδα μας ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια για το εξαιρετικό και οικογενειακό κλίμα μεταξύ παικτών και διοίκησης. Ο Δημήτρης (Ράπτης) για προσωπικούς λόγους δε μπόρεσε να συνεχίσει. Με την επάνοδο των Γκένοφ, Χατζηγεωργίου και με την αποθεραπεία του Κάλα, μιλάμε για ένα σύνολο 10-12 ισάξιων και ανταγωνιστικών παικτών. Μεταγραφές δε γίνονται μεσούσης της σαιζόν και θα πορευτούμε με το υπάρχον αξιόλογο ρόστερ.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας που με τη δική τους συμμετοχή, μας δίνουν ώθηση πάντα για το καλύτερο.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και αγάπη. Αυτά να έχουμε και τα υπόλοιπα έρχονται.
Να είστε όλοι καλά».