Αναπτυξιακοί αγώνες στην Κάμειρο

Θα γίνουν στις 27 Ιανουαρίου από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου για τις κατηγορίες Παμπαίδων-Παγκορασίδων β’

Αναπτυξιακοί αγώνες στίβου με διοργανώτρια την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου θα γίνουν στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» το Σάββατο 27 Ιανουαρίου παράλληλα με την 7η Χειμερινή Συνάντηση του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, για την κατηγορία Παμπαίδων-Παγκορασίδων β’ έχοντας ώρα έναρξης στις 10.00.

Οι αγώνες αφορούν αθλητές και αθλήτριες 12-13 ετών και τα αγωνίσματα που θα συμμετάσχουν είναι τα ακόλουθα:

Κατηγορία

Δρόμοι

Άλματα

Ρίψεις

ΠΠβˊ

60μ.- 600μ. - 8x 50μ

Άλμα εις Ύψος

Vortex– Σφυροβολία (εκπαιδευτική)

ΠΚβˊ

60μ.- 600μ. - 8x50μ

Άλμα εις Ύψος

Vortex–Σφυροβολία (εκπαιδευτική)

Όργανα Ρίψεων:

Κατηγορία

Αγώνισμα

Βάρος Οργάνου

ΠΠβˊ & ΠΚβˊ

Σφύρα

2kg

ΠΠβˊ & ΠΚβˊ

Σφαίρα

3kg

ΠΠβˊ & ΠΚβ

Vortex

200gr

 

Διαδοχικά Ύψη:

Ύψος ΠΠβˊ-ΠΚβˊ: 1.05-1.10-1.15-1.20μ και στη συνέχεια ανά τρία (3) εκατοστά

Προσπάθειες:

Σφύρα-VortexΠΠβˊ-ΠΚβˊ: 3 προσπάθειες

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Kάθε σωματείο δύναται να μετέχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών στα αντίστοιχα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Κάθε αθλητής-τρια (ΠΠβ'-ΠΚβ') έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ΜΟΝΟ σε ένα αγώνισμα, καθώς και στην ομάδα σκυταλοδρομίας 8x50m του σωματείου του. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή εκτός συναγωνισμού για οποιονδήποτε αθλητή-τρια της κατηγορίας.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής τους η οποία και θα υποβάλλεται  στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, στο technicaldirector.segasdod@gmail.com, έως τέσσερις (4) ημέρες πριν την διεξαγωγή των αγώνων, Τρίτη 23/1/2018. Στους αγώνες οι συνοδοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα δελτία των αθλητών ιατρικώς θεωρημένα για τους τελευταίους δώδεκα μήνες (12) μήνες,για να τα καταθέσουν στην γραμματεία των αγώνων (αίθουσα κλήσης).Οι συνοδοί προπονητές των συμμετεχόντων σωματείων, θα ενημερωθούν την προηγουμένη ημέρα των αγώνων για τη σειρά ή τον διάδρομο που αγωνίζονται οι αθλητές/τριες που συμμετέχουν καθώς και για το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων.

Χώρος προθέρμανσης

Λόγω έλλειψης χώρου προθερμάνσεως για τους αθλητές των αγώνων, θα χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό, το πέταλο του αγωνιστικού χώρου στην πλευρά του τερματισμού. Οι αθλητές θα εισέρχονταιστον κυρίως αγωνιστικό χώρο, 20 λεπτά νωρίτερα από την αναγραφόμενη ώρα του αγωνίσματος, αφού τους παραλάβει από τον συγκεκριμένο χώρο ο έφορος των αγώνων.Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο των αγώνων.

Έπαθλα:

Στους τρεις (3) πρώτους νικητές-τριες των αγωνισμάτων και με βάση την αγωνιστική τους κατηγορία, θα απονέμονται μετάλλια (χρυσό-αργυρό-χάλκινο) καθώς και διπλώματα. Οι απονομές θα διεξάγονται μετά το τέλος κάθε αγωνίσματος.