Απόλλων Καλυθιών: Υποδέχθηκε Μπάρδη, αποχαιρετά Γεωργιάδη

Ο 20χρονος πρώην μεσοεπιθετικός του ΑΕΡΑ συνιστά για τους Καλυθενούς τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή τους

Με προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ θα εξελιχθούν για τον Απόλλωνα Καλυθιών οι πρώτες μέρες του 2018.

Μετά την απόκτηση του επιθετικού Άγγελου Φιλιππάκου, η ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη είναι έτοιμη να κάνει δικό της έναν ακόμα πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΕΡΑ, τον μεσοεπιθετικό Τίμη Μπάρδη.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους Καλυθενούς, κάτι που επιβεβαιώθηκε με τη συμμετοχή του στη χθεσινή πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς.

 Στον αντίποδα, οι άνθρωποι του Απόλλωνα είναι έτοιμοι να αποχαιρετήσουν τον Γιώργο Γεωργιάδη. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από ροδίτικη ομάδα της Γ’  Εθνικής κατηγορίας, την οποία και προτίθεται να την αποδεχθεί.

Οι παράγοντες του συλλόγου δεν σκοπεύουν να σταθούν εμπόδιο και όπως όλα δείχνουν κι εφόσον τα δεδομένα δεν αλλάξουν, μέσα στις επόμενες μέρες ο Γεωργιάδης θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν.   
 Τέλος, τον Στέφανο Νικήτα έχουν βάλει στο «στόχαστρό» τους οι Καλυθενοί, προκειμένου να καλύψουν το κενό που δημιούργησε στο κέντρο της άμυνάς τους ο τραυματισμός του Μιχάλη Φυλακούρη.

Ο Ιάλυσος, στον οποίο ο 21χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει, δεν προβάλλει αντιρρήσεις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Νικήτας βλέπει μεν την προοπτική του Απόλλωνα με καλό μάτι, περιμένει όμως πρόταση από ομάδα ανώτερης κατηγορίας, ενώ έχει ήδη μία από την ομάδα της γενέτειράς του, τον Αστέρα Μασσάρων.