Η μεγάλη… αντεπίθεση του Εθνικού Αρχίπολης

Θοδωρής Λυριστής, Νίκος Μπάρτζος, Γιώργος Μπόσινας, Μανώλης Τζεμανάκης και Φίλιππος Κουτσουμπάρης είναι πλέον παίκτες του συλλόγου. Τα τυπικά μένουν για Τσοπάνογλου και Δεληγιάννη

Κινήσεις ενίσχυσης ομάδας Α’ Κατηγορίας κάνει ο Εθνικός τις τελευταίες μέρες και δείχνει πια πως δεν θέλει ν’ αφήσει τίποτε στην… τύχη, διεκδικώντας την άνοδο, παρά το μέτριο ξεκίνημα, από πλευράς απόδοσης, το 2017. 

Στην ομάδα της Αρχίπολης και τη Γ’ Κατηγορία θ’ αγωνίζονται πλέον ο έμπειρος επιθετικός Θοδωρής Λυριστής μετά την παρουσία του στον Ηρακλή Μαριτσών αλλά κι ένας αξιόλογος αμυντικός, όπως ο Νίκος Μπάρτζος, με θητεία επίσης στους «πράσινους». Παίκτες του Εθνικού είναι επίσης οι Μανώλης Τζεμανάκης από την Κύπρο, Φίλιππος Κουτσουμπάρης από τον Δαμάγητο και Γιώργος Μπόσινας από τον Αστέρα Μασσάρων.  

Επιθυμία των Αρχιπολενών είναι επίσης ν’ αποκτήσουν τον 29χρονο μέσο Γιάννη Τσοπάνογλου από τη Δόξα Ψίνθου αλλά και τον επιθετικό Στέλιο Δεληγιάννη, παίκτη έως τώρα του Ταξιάρχη Καλάθου. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι συμφωνίες υπάρχουν και απομένει το τυπικό σκέλος για τη μετακίνηση των δύο παραπάνω παικτών.

Τις… εξετάσεις του ο Εθνικός πάντως θα τις δώσει την ερχόμενη Κυριακή, όταν και θ’ αντιμετωπίσει τη δυνατή Αναγέννηση Έμπωνας στην Αρχίπολη και με νίκη μπορεί να πιστοποιήσει την έναρξη της …επιστροφής του βαθμολογικώς.