Σε ρυθμούς... Λουτρακίου ο Διαγόρας

Γραφειοκρατικές λεπτομέρειες απομένουν για να παίξει ο Πέεφ στο παιχνίδι της Δευτέρας

Δεν σταματούν οι επαφές στο Διαγόρα για τη μεταγραφική του ενίσχυση. Ο Νίκος Παντέλης θέλει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του από σήμερα και μέχρι τον αγώνα με το Λουτράκι και κατά συνέπεια και όλους τους νεοαποκτηθέντες. 

Έτσι γίνεται ένας αγώνας δρόμου από τη διοίκηση, να ετοιμαστούν τα δελτία και μαζί και αυτό του Ολιβερ Πέεφ. Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του είναι γεγονός αλλά σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά,  απαιτείται ακόμα κάποια διαδικασία, εξαιτίας του ότι, ο παίκτης έχει αγωνισθεί το τελευταίο εξάμηνο στα Σκόπια.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι επαφές του «γηραιού» και της διοίκησης του με μεταγραφικούς στόχους. Οι συζητήσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το ερχόμενο Σάββατο. 

Ωστόσο δύσκολα τελειώνει τον α΄ γύρο του 6ου Ομίλου ο Διαγόρας. Υποδέχεται στο Δημ. Στάδιο την ερχόμενη Δευτέρα το Λουτράκι.

Στις προπονήσεις πήραν όλοι μέρος, ακολουθώντας πιστά τους ρυθμούς που ορίζει η τεχνική ηγεσία, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Νίκου Παντέλη.

Χθες μάλιστα ο Ευαγγελιδάκης είχε γενέθλια και δεχόταν τις ευχές όλων, εκτός από  εκείνες για την σημαντική μέρα και για την Πρωτοχρονιά.