Ενίσχυση επί δύο για τον Ηρακλή Μαριτσών

Κάπως πιο ήρεμος μπορεί να αισθάνεται στην «αυγή» του 2018 ο προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών, Μιχάλης Πολιάς, καθώς μετά την αισθητή αποδυνάμωση του ρόστερ λόγω της αποχώρησης έξι ποδοσφαιριστών, οι ισορροπίες έχουν αρχίσει να αποκαθίστανται.

Από χθες, οι «ροπαλοφόροι» μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες δύο νέων ποδοσφαιριστών, του πρώην μεσοεπιθετικού του Αγίου Ισιδώρου Σταμάτη Αμπελά και του αμυντικού μέσου Γιώργου Ανδρεόπουλου.

Ο τελευταίος αγωνιζόταν στον Ηρακλή και πέρσι, το καλοκαίρι μεταπήδησε στην Κατταβιά ωστόσο ενεργός έμεινε μόλις ένα μήνα. Μετά την αποχώρησή του άρχισε να προπονείται ξανά στα Μαριτσά και το άνοιγμα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου άνοιξε το δρόμο για την επισημοποίηση της επιστροφής του.

 Οι «ροπαλοφόροι» συνεχίζουν να διερευνούν την αγορά προκειμένου να ενισχύσουν περαιτέρω την ομάδα τους, δύσκολα όμως θα προχωρήσουν στην αντικατάσταση του τερματοφύλακα Άγγελου Χειμωνέττου, που θα συνεχίσει στον Ιάλυσο. Όπως όλα δείχνουν, ο Ηρακλής θα συνεχίσει με δίδυμο τερματοφυλάκων τους Λευτέρη Σκυλλά και Βασίλη Θέμελη.

 Τέλος, για την επόμενη Τετάρτη είναι το πλέον πιθανό να οριστεί το παιχνίδι πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ποσειδώνα Καρπάθου, στο γήπεδο των Μαριτσών.