Κυνηγάει κι άλλη προσθήκη ο ΑΕΡΑ

Αναζητεί ένα αμυντικό χαφ κι έναν τερματοφύλακα

Ο ΑΕΡΑ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Λυριστή τελικά, αλλά και τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μπάρδη.

Ουσιαστικά ενισχύεται επιθετικά με την απόκτηση του μέχρι πρότινος επιθετικού του Ηρακλή Μαριτσών, αλλά  η μεταγραφική ενίσχυση δεν θα σταματήσει εκεί.

Ο Μιχάλης Λυριστής έφυγε από μια ομάδα στην οποία είχε μέχρι πρότινος 13 συμμετοχές και βοήθησε πολύ τους «πράσινους», να κρατηθούν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Στα 34 του επιστρέφει σε μια ομάδα απ’ όπου έχει ξαναπεράσει με επιτυχία, θέλοντας να τη βοηθήσει στην πορεία πρωταθλητισμού που κάνει,  αλλά και στην κατάκτηση του τίτλου της Α΄Κατηγτορίας, στην οποία τα πάντα είναι ρευστά ακόμα.

Η ανακοίνωση του ΑΕΡΑ που εκδόθηκε για την περίπτωση αναφέρει: 

«Το Δ. Σ. της Α. Ε. Ρ. Α., ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Λυριστή και τον καλωσορίζει πίσω στο σπίτι του μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.»

Εξάλλου όπως έχει ήδη γραφεί, παρελθόν αποτελεί από τον ΑΕΡΑ ο Δημήτρης Μπάρδης, για τον οποίο η ανακοίνωση του ΑΕΡΑ είναι λιτή αλλά και ουσιαστική: 

«Το Δ. Σ. της Α. Ε. Ρ. Α. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μπάρδη»

Όπως ανέφεραν χθες πληροφορίες από το «ερυθρόλευκο στρατόπεδο», σε ότι αφορά τις  μεταγραφικές κινήσεις και μάλιστα εν όψει του αγώνα της 14ης αγωνιστικής που είναι δύσκολος, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Κλεάνθη,  ο ΑΕΡΑ δεν σταματάει εδώ τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Αναζητεί στην μεταγραφική αγορά, ένα ακόμα αμυντικό χαφ κι έναν γκολκίπερ, προκειμένου να συμπληρώσει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ. Οι επαφές δεν σταματούν πάντως, καθώς ο Βαγγέλης Χοσάδας έχει θέσει στη διάθεση της διοίκησης, συγκεκριμένους στόχους.