Επέστρεψε ο Λιαμής στον Αστέρα Παστίδας

Επέστρεψε ο Λιαμής στον Αστέρα Παστίδας

Επέστρεψε ο Λιαμής στον Αστέρα Παστίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 243 ΦΟΡΕΣ

Αγωνιζόταν στην Κρήτη και θα ενισχύσει τους κυανόλευκους μέχρι τα τέλη του φετινού πρωταθλήματος

Μπήκαν ξανά στο γήπεδο οι παίκτες της ομάδας του Αστέρα Παστίδας. Οι κυανόλευκοι του Κώστα Πάττα για την 14η αγωνιστική, πάνε στα Κοσκινού να αντιμετωπίσουν τον εκεί δυνατό Διγενή, που κι αυτός έχει σαν στόχο τη νίκη.

Ο Κώστας Πάττας και οι παίκτες του, έχουν στόχο το καλό ποδόσφαιρο και την νίκη συνεχίζοντας την καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας, στο οποίο στόχος είναι να φτάσουν όσο γίνεται ψηλότερα.

Στον μεταγραφικό τομέα, η τεχνική ηγεσία μένει στην απόκτηση του Σταύρου Γιαννακόπουλου και δεν θα επιδιώξει άλλη ενίσχυση, καθώς ο Κώστας Πάττας δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στα παιδιά από την Παστίδα, ενώ στην ομάδα όπως έγινε γνωστό, χθες επιστρέφει ακόμα ένα.

Πρόκειται για τον Μανώλη Λιαμή, ο οποίος βρισκόταν στην Κρήτη για σπουδές και αγωνιζόταν εκεί σε ομάδα της μεγαλονήσου, αλλά επιστρέφει στο νησί μας και όπως έγινε γνωστό θα παραμείνει εδώ για έξι μήνες. Έτσι θα του δοθεί η ευκαιρία να ενισχύσει μέχρι τέλος του πρωταθλήματος την ομάδα που τον ανέδειξε, ενισχύοντας την στην προσπάθεια της να φτάσει σε εύκολη παραμονή και όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Ο κόουτς του Αστέρα πάντως, θα έχει στο μάτς με τον Διγενή όλους τους παίκτες στην διάθεση του με στόχο την κατάκτηση θετικού αποτελέσματος και σε αυτό το μάτς, ξεκινώντας έτσι κατά τον καλύτερο τρόπο την νέα χρονιά.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους