Επέστρεψε ο Λιαμής στον Αστέρα Παστίδας

Αγωνιζόταν στην Κρήτη και θα ενισχύσει τους κυανόλευκους μέχρι τα τέλη του φετινού πρωταθλήματος

Μπήκαν ξανά στο γήπεδο οι παίκτες της ομάδας του Αστέρα Παστίδας. Οι κυανόλευκοι του Κώστα Πάττα για την 14η αγωνιστική, πάνε στα Κοσκινού να αντιμετωπίσουν τον εκεί δυνατό Διγενή, που κι αυτός έχει σαν στόχο τη νίκη.

Ο Κώστας Πάττας και οι παίκτες του, έχουν στόχο το καλό ποδόσφαιρο και την νίκη  συνεχίζοντας την καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας,  στο οποίο στόχος είναι να φτάσουν όσο γίνεται ψηλότερα.

Στον μεταγραφικό τομέα, η τεχνική ηγεσία μένει στην απόκτηση του Σταύρου Γιαννακόπουλου και δεν θα επιδιώξει άλλη ενίσχυση, καθώς ο Κώστας Πάττας δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στα παιδιά από την Παστίδα, ενώ στην ομάδα όπως έγινε γνωστό, χθες επιστρέφει ακόμα ένα.

Πρόκειται για τον Μανώλη Λιαμή, ο οποίος βρισκόταν στην Κρήτη για σπουδές και αγωνιζόταν εκεί σε ομάδα της μεγαλονήσου, αλλά επιστρέφει στο νησί μας και όπως έγινε γνωστό θα παραμείνει εδώ για έξι μήνες.  Έτσι θα του δοθεί η ευκαιρία να ενισχύσει μέχρι τέλος του πρωταθλήματος  την ομάδα που τον ανέδειξε, ενισχύοντας την στην προσπάθεια της να φτάσει σε εύκολη παραμονή και όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Ο κόουτς του Αστέρα πάντως, θα έχει στο μάτς με τον Διγενή όλους τους παίκτες στην διάθεση του με στόχο την κατάκτηση θετικού αποτελέσματος και σε αυτό το μάτς, ξεκινώντας έτσι κατά τον καλύτερο τρόπο την νέα χρονιά.