Ευχές και δώρα στο πρώτο παιδί που γεννήθηκε στη Ρόδο το 2018, από το Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο

Ευχές και δώρα στο πρώτο παιδί που γεννήθηκε στη Ρόδο το 2018, από το Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο

Ευχές και δώρα στο πρώτο παιδί που γεννήθηκε στη Ρόδο το 2018, από το Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2781 ΦΟΡΕΣ

Το πρώτο παιδί που είδε το φως του 2018, επισκέφτηκε στη Γενική Κλινική Δωδεκανήσου “Euromedica», την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Άννας Ζωάννου, και παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Κλινικης κ. Δημήτρη Ασημακίδη και της Μαιευτήρος- Γυναικολόγου κ. Ειρήνης Αγγελίδου-Χαιρέτη, συνεχάρη τους γονείς, ευχήθηκε στους ίδιους και τους οικείους, το νεογέννητο να είναι γερό και καλότυχο και έδωσε συμβολικά δώρα.

Οι γονείς ευχαρίστησαν το Δήμαρχο, του αντευχήθηκαν υγεία και δημιουργικότητα στον ίδιο, την οικογένεια του, τους συνεργάτες και τους κατοίκους του νησιού, αλλά και δύναμη, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα δύσκολα καθήκοντα του.

Το πρώτο παιδί του 2018, είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι από το Μαριτσά. Πρόκειται για το καλύτερο δώρο που επιφύλαξε στους γονείς Ελένη Γιαννά και Σπύρο Κοντοδήμα, η έλευση του νέου έτους, καθώς την 1η Ιανουαρίου και ώρα 10:05, έφεραν στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3.445 κιλών.

Διαβάστε ακόμη

Συμβαίνει τώρα: Τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο- Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη

Ε.Κ.Ρ.: Οι ασφαλισμένοι να μη δέχονται να πληρώνουν συμμετοχή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη στο παραπεμπτικό για εξετάσεις

Περιοδεία και ομιλίες του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Τσιόδρα σε Ρόδο και Κω στις 29 & 30 Απριλίου

ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης

Μετά από ερώτηση Νικητιάδη στη Βουλή διαφαίνεται λύση για τους οικοπεδούχους στο Χαράκι

Μνημόνιο Συνεργασίας για θέματα Πολιτικής Προστασίας μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της ΚΤΕΛ Ρόδου Α.Ε.

Β΄ ΕΛΜΕ για Νίσυρο: "Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τους/τις μαθητές/τριές μας και τις οικογένειές τους από τη διαφθορά , από το σύστημα που τη γεννά"