Το πρώτο δρομολόγιο του “Δωδεκάνησος Εξπρές”

Με τις πιο θερμές ευχές για καλά ταξίδια σε γαλήνιες θάλασσες το ταχύπλοο καταμαράν «Δωδεκάνησος Εξπρές» της Dodekanisos Seaways πραγματοποίησε, την Τρίτη το πρωί, το πρώτο του δρομολόγιο για το νέο έτος, 2018. Με αφετηρία το λιμάνι «Κολόνα» έκανε «ποδαρικό» στα λιμάνια της Χάλκης και Τήλου και στη συνέχεια προσέγγισε στα λιμάνια Νισύρου, Κω και Καλύμνου.

 


Το πλοίο και το πλήρωμά του έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό και ξεχωριστές ευχές από επιβάτες και επισκέπτες για μια καλύτερη χρονιά.
Ιδιαίτερη συγκίνηση όμως, στο πλήρωμα προκάλεσε η ευγενική προσφορά πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Πάτμου μαζί με τις ευχές και τις ευχαριστίες της Ηγουμένης και των μοναχών, σ’ ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις παροχές και τη συμβολή της εταιρείας στην ανάπτυξη του νησιού της Αποκάλυψης.

Την πίτα έκοψε ο πλοίαρχος κ. Νικήτας Ριζόπουλος, με την επιστροφή του πλοίου στη Ρόδο παρουσία του κ. Χρήστου Σπανού του διευθυντή της εταιρείας κ. Μιχαήλ Μιχαήλ και του Αρχιπλοιάρχου κ. Λάμπρου Φραγκάκη.