Ευχές του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαχανιάς

Ένας χρόνος ακόμα ολοκληρώνεται, παίρνοντας μαζί του γεγονότα σημαντικά, λιγότερο ή περισσότερο για όλους μας. Ένας χρόνος, που μας κάνει παρά τη δύσκολη καθημερινότητα, να επιμένουμε στην αισιοδοξία και την ελπίδα. Να γυρίζουμε νέα σελίδα.

Η σελίδα που γυρίσαμε όλοι εμείς, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαχανιάς «Ο ΛΕΣΠΕΡΗΣ»  μας βρήκε στο κατώφλι σχεδόν του 2018. Με σχέδια, προοπτικές και με στόχο την ανάδειξη των εθίμων μας. Της παράδοσής μας.

Οι δράσεις που ξεκινήσαμε μέσα στον προηγούμενο χρόνο και βρήκαν ανταπόκριση, είχαν υποστηρικτές. Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Ρόδου και όλους εσάς που στηρίζετε και ενισχύετε την προσπάθειά μας, να αναδείξουμε τα καλύτερα από το δικό μας χωριό. Την πανέμορφη, γραφική Λαχανιά. 

Στο σημεία αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον  Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Πολιτισμού Δωδεκανήσου  κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου και το Δήμο Ρόδου, για την έμπρακτη συμπαράσταση στις μέχρι τώρα δραστηριότητές μας, ευελπιστώντας και για τη συνέχεια.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαχανιάς «Ο ΛΕΣΠΕΡΗΣ» εύχεται στους συντοπίτες μας και σε όλο τον κόσμο, Καλή και Χαρούμενη Χρονιά, με υγεία, οικογενειακή ευτυχία, πρόοδο και χαρούμενες στιγμές. Το 2018, ας είναι διαφορετικό και γόνιμο. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!   

Η Πρόεδρος 
Θέκλα Διακογεωργίου».