Όμορφες αναμνήσεις «ζωντανεύουν» στα Μάσσαρι

Ξεχωριστή θα είναι η Κυριακή που έρχεται για τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Αστέρα Μασσάρων, καθώς η διοίκηση του συλλόγου θα τιμήσει τους δύο πρωτομάστορες της κατάκτησης του αήττητου πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας την περίοδο 97’-98’ και συγκεκριμένα τον προπονητή της ομάδας εκείνης Λευτέρη Σταυρή, καθώς και τον τότε πρόεδρο Δημήτρη Κούτρη. 

Η όμορφη εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ημίχρονο του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ευκλή και οι άνθρωποι του Αστέρα καλούν όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών:

 
«Ο Αστέρας Μασσάρων τιμά την ιστορία του. Το Δ.Σ. της ομάδας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας περιόδου 1997-1998, θα τιμήσει τον δάσκαλο και προπονητή εκείνης της εποχής Λευτέρη Σταυρή, όπως επίσης και τον τότε πρόεδρο και πιστό στρατιώτη της ομάδας Δημήτριο Κούτρη. Θα ήταν χαρά να μας τιμήσουν με την παρουσία τους οι φίλαθλοί μας και οι ποδοσφαιριστές εκείνης της περιόδου, ώστε η βράβευση να γίνει γιορτή για την ομάδα μας. Όλα αυτά την προσεχή Κυριακή στα Μάσσαρι, στο ημίχρονο του αγώνα μας με τον Ευκλή». 

 

Ο Λευτέρης Σταυρής (σε δράση σε αγώνα παλαιμάχων) θα τιμηθεί από την ομάδα του Αστέρα Μασσάρων	                 (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Ο Λευτέρης Σταυρής (σε δράση σε αγώνα παλαιμάχων) θα τιμηθεί από την ομάδα του Αστέρα Μασσάρων (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)