Η σύνεση και η λογική οδηγούν τον Κλεάνθη

Με μία γεμάτη εβδομάδα δουλειάς στα πόδια τους θα εμφανιστούν το Σάββατο στο γήπεδο Αφάντου οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη.

Ο Ανδρέας Σταύρου αποφάσισε να τους καλέσει στο γήπεδο και αύριο Παρασκευή, ώστε να βάλει τις τελευταίες τακτικές «πινελιές» ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΕΡΑ, αλλά και για να βεβαιωθεί για την ετοιμότητα των Κώστα Πελέκη και Τάσου Ατσίδη, που ταλαιπωρούνται από ίωση με αποτέλεσμα να χάσουν τη χθεσινή προπόνηση (ο Πελέκης απουσίασε και προχθές).

Ο έμπειρος τεχνικός εκτιμά πως οι δύο ποδοσφαιριστές θα προλάβουν να συνέλθουν και θα βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές του, όπως και ο Παναγιώτης Γιαννίκος, ο οποίος βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του και στο νησί αναμένεται να επιστρέψει το πρωί του Σαββάτου. Αυτός που δεν υπολογίζεται είναι ο νεαρός Στέλιος Ζάχαρης, καθώς από τις διακοπές του θα γυρίσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.                                   
Δεν «πολυκαίγεται» για μεταγραφές
Με λογική και σύνεση επέλεξαν να αναγνώσουν οι άνθρωποι του Κλεάνθη τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries για να αποφασίσουν την πολιτική που θα ακολουθήσουν κατά την τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο. 

Κάτι η διαφορά των επτά βαθμών που χωρίζει την ομάδα από την κορυφή, κάτι η ύπαρξη αρκετών ισχυρών διεκδικητών και κάτι οι περιορισμένες επιλογές που προσφέρει η αγορά, στο Παραδείσι συμπέραναν πως θα είναι προτιμότερο να μην μπουν στη διαδικασία των πλειστηριασμών και των δαπανηρών μεταγραφών και να  συνεχίσουν με τον υφιστάμενο κορμό, πάντα με στόχο να παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί.

Σε κίνηση ενίσχυσης θα προχωρήσουν μόνο εφόσον τους προκύψει κάποια καλή ευκαιρία.   

Ευχές σε Κορκίδα
Το Δ.Σ.του Α.Ε.Σ. ΚΛΕΑΝΘΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ εύχεται στον ποδοσφαιριστή του συλλόγου ΚΟΡΚΙΔΑ ΓΙΑΝΝΗ και τη σύζυγό του να τους ζήσει η κόρη τους να είναι πάντα γερή και καλότυχη και να την καμαρώσουν όπως επιθυμούν!!