Κόλα και Λεματαγιέ στη λίστα του Ιάλυσου

Δυο ακόμα παίκτες αναμένεται να πλαισιώσουν και επίσημα πολύ σύντομα το ρόστερ της ομάδας του Ιάλυσου. Και οι δυο σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έχουν συμφωνήσει με τους «ερυθροκίτρινους».

Ο ένας είναι ο Ρόναλντ Κόλα. Είναι 27 χρόνων και αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας στις ομάδες που έχει πάει μέχρι τώρα. Ο  Κόλα έπαιξε στο Φίλιππο Αλεξανδρείας πέρυσι στην Γ' Εθνική Κατηγορία, ενώ έχει περάσει ακόμα από την Πύδνα (εκεί ήταν συμπαίκτες με το Γιώργο Δήμα), στη Θύελλα Φιλώτα, στη Λευκάδα, τον Αιγινιακό και το Βατανιακό.

Ο παίκτης σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έχει κλείσει στον Ιάλυσο και απέμεναν  μόνο λεπτομέρειες αλλά και  η ανακοίνωση, για την ένταξή του στο ρόστερ της ομάδας.

Ο δεύτερος από τους δοκιμαζόμενους είναι ο 25χρονος Γάλλος Στεφάν Λεματαγιέ. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής  θα «τσεκαρισθεί» από τον Ιάλυσο, τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο εγγράφων, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Οι πληροφορίες για τον Γάλλο πάντως ανέφεραν χθες βράδυ, πως έχει συμφωνήσει στα περισσότερα  με τον Ιάλυσο, η Διοίκηση του οποίου κατέθεσε μάλιστα τα σχετικά έγγραφα στην ΕΠΣΔ.

Επιστροφή Θρουμουλόπουλου
Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό χθες βράδυ, επέστρεψε στο τεχνικό τιμ της ομάδας ο Λάζαρος Θρουμουλόπουλος. Είχε πριν μια συνάντηση με την Διοίκηση της ομάδας, αλλά περισσότερο τα είπε με τον Θανάση Τερζή, με τον οποίο βρέθηκε να έχουν πολλές κοινές απόψεις στο ποδόσφαιρο. Έτσι επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας και είναι από χθες ο βοηθός του Θανάση Τερζή στην τεχνική ηγεσία.

Συνέχεια στην προετοιμασία
Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί, πώς η προετοιμασία για τον αγώνα στο Κιάτο με αντίπαλο τον τοπικό Πέλοπα την ερχόμενη Κυριακή, συνεχίζεται με τον Θανάση Τερζή να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και να βλέπει σαν μοναδικό στόχο τη νίκη.