Φουλάρει για δεύτερη θέση το «Ροδίων Άθλησις»

Το 2018 μπαίνει αγωνιστικά για το «Ροδίων Αθλησις», με το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Αργυρούπολης, που είναι ιδιαίτερα δυνατή μέσα κι έξω από το γήπεδό της.

Οι παίκτες του Νίκου Τρατσέλα όμως, είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν με νίκη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και να συνεχίσουν να βρίσκονται σε υψηλή βαθμολογική θέση.

Μάλιστα επανήλθαν στις προπονήσεις και θα αρχίσουν να ανεβάζουν συνεχώς τους ρυθμούς τους, γιατί το ματς που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Ο στόχος της ομάδας είναι η δεύτερη θέση  στο βαθμολογικό πίνακα και για να συμβεί αυτό, υπάρχουν ακόμα πολλές δυσκολίες. 

Ο κόουτς της ομάδας  φυσικά δεν θα έχει το Δημήτρη Ράπτη, που όπως δήλωσε και ο Μάνος Νικολιδάκης, για προσωπικούς λόγους δεν ήθελε να συνεχίσει κι έλυσε τη συνεργασία του, αλλά πιστεύεται πώς θα είναι καλά στις 14 Γενάρη ο Πέτρος Κάλας που θα αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του τελείως, αλλά και οι Ντάνιελ Γκένωφ και Γιώργος Χατζηγεωργίου  σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν πριν από τις γιορτές και θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεσή του. 

Το «Ροδίων» συνεχίζει την προετοιμασία του γι αυτό το ματς  με όλους τους παίκτες να παίρνουν μέρος.