Τριπλή ενίσχυση  για τον Ιάλυσο

Σε ανακοίνωση ολοκλήρωσης τριών μεταγραφών, προέβη χθες ο Ιάλυσος δείχνοντας πώς θα «πολεμήσει» για τη διεκδίκηση του τίτλου, μέχρι τέλους του πρωταθλήματος.

Βέβαια περιμένει και την έκδοση της απόφασης από την επιτροπή εφέσεων που αν δικαιώσει τον Ιάλυσο, θα είναι ένας πολύ καλός μποναμάς για τη Ροδίτικη ομάδα   Οι τρεις νέες προσθήκες στο ρόστερ είναι:

Ο Ρόναλντ Κόλα. Είναι στα 27 και παίζει ως αριστερός οπισθοφύλακας. Πέρυσι ήταν στο Φίλιππο Αλεξάνδρειας στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, ενώ ήταν συμπαίκτης με τον Γιώργο Δήμα στην Πύδνα. Έπαιξε ακόμα στην Θύελλα Φιλώτα,  στην Λευκάδα τον Αιγινιακό και τον Βατανιακό.

Ο δεύτερος είναι ο Στεφάν Λεματαγιέ ο οποίος έρχεται με πολύ καλές συστάσεις να παίξει με τη φανέλα του Ιάλυσου, ενώ ο τρίτος είναι ο Άγγελος Χειμωνέττος ο οποίος επιστρέφει στον Ιάλυσο λύνοντας τη συνεργασία του με τον Ηρακλή Μαριτσων όπου αγωνιζόταν φέτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιάλυσου για το τριπλό μεταγραφικό χτύπημα αναφέρει:  
«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Ρόναλντ Κόλα, Στεφάν Λεματαγιέ και Άγγελο Χειμωνέττο.

Ο Ρόναλντ είναι 27 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός. Έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Πύδνα Κίτρους τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, τον Αιγινιακό κ.α..  

Ο Στεφάν Λεματαγιέ  είναι 25 ετών έχει ύψος 1,84μ και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ο Άγγελος μετά από ένα μικρό διάλειμμα επιστρέφει στην ομάδα μας όπου μαζί με τον Αποστόλη Ανδρούτσο αποτελούν το καλύτερο δίδυμο για την διαφύλαξη της εστίας της».

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά χθες από τον Ιάλυσο, δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον Πέλοπα στο Κιάτο, έχουν μόνο ο Ρόναλντ Κόλα και  ο Άγγελος Χειμωνέττος.

Αντίθετα μια καθυστέρηση στην μπλε κάρτα του Στεφάν Λεματαγιέ, δεν του επιτρέπει να είναι ακόμα  διαθέσιμος.

ΧΩΡΙΣ ΠΑΦΙΑΚΗ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ
Στο μεταξύ συνεχίσθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς χθες οι προπονήσεις των παικτών του Ιάλυσου, εν όψει του αγώνα στο Κιάτο με τον Πέλοπα. Οι «ερυθροκίτρινοι» γυμνάσθηκαν στην Παστίδα και το ίδιο θα πράξουν και σήμερα. Ο Θανάσης Τερζής δεν θα έχει στη διάθεσή του το Σάββα Παφιάκη, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.