Ένας δρόμος  με πολλά προβλήματα στη Ρόδο

Ο καινούριος περιμετρικός επί της οδού Αυστραλίας χρειάζεται μεγάλη προσοχή για την ακαταλληλότητα του οδοστρώματος. Επί του θέματος ο κ. Λοΐζος Μιχάλης σχολιάζει:

“Όλα αρχίζουν από την είσοδο στη Νέα Μαρίνα, μέχρι και το κτίριο των παλαιών Σφαγείων, όπου και στεγάζονται προσωρινά οι πρόσφυγες.

Σε κάποια σημεία ο φωτισμός δεν επαρκεί, διαγραμμίσεις έχουν φθαρεί, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι λακκούβες που συναντούν οι οδηγοί - όπως και η στάθμευση των ΙΧ - μηχανάκια ώρες αιχμής να δυσκολεύουν την κυκλοφορία στα διερχόμενα οχήματα.

Η Δημοτική Κοινότητα Ρόδου - Δήμος Ροδίων σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, πρέπει να επιβάλλουν τάξη στη συγκεκριμένη οδό, όπου καθημερινά την διασχίζουν αρκετά οχήματα.

Με λίγο συντονισμό και θέληση όλα μπορούμε να τα πετύχουμε.

Η πόλη της Ρόδου χρειάζεται υποδομές πάρκινγκ - έξω από το κέντρο της Πόλης και ταυτόχρονα αστική συγκοινωνία από τα λεωφορεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ρ.Ο.Δ.Α..

Αν γίνουν αυτά τότε θα πετύχουμε την αποκέντρωση των ΙΧ από το κέντρο της Πόλης και θα αναδειχθούν καλύτερα οι ομορφιές της Πόλης.

Πρέπει να τολμάμε και να παίρνουμε αποφάσεις για την καλύτερη διευκόλυνση όλων των Πολιτών.
Ελπίζουμε να λυθεί το πρόβλημα γρήγορα και να μην υπάρχουν παράπονα από τους Πολίτες.

Ευχαριστώ πολύ !”