Στον «αέρα» τρία ματς της Α’ κατηγορίας

Το απαγορευτικό απόπλου των πλοίων έφερε αλλαγές στα δρομολόγιά τους κι αυτές με τη σειρά τους «πονοκέφαλο» στην Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ, καθώς διαφαίνεται πρόβλημα για τα μετακινούμενα σωματεία. 

Το προγραμματισμένο για σήμερα εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ανάμεσα στην Αθλέτικο και τον Πολυβώτη ματαιώθηκε ξανά, λόγω της αδυναμίας των Νισύριων να έρθουν στη Ρόδο, ενώ στον «αέρα» βρίσκονται τα ματς της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries ΔΙ.ΑΣ.-Απόλλων Καλυθιών, Νικαγόρας-Κατταβιά και Κλεόβουλος-Δόξα Καρδάμαινας. 

Το απαγορευτικό οδήγησε στην αλλαγή ώρας έναρξης του παιχνιδιού του 1ου ομίλου της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ανάμεσα στον Άγιο Ισίδωρο και τη Σύμη. Οι φιλοξενούμενοι θα έρθουν στη Ρόδο με το καταμαράν και κατόπιν της συμφωνίας τους με τους γηπεδούχους, το ματς θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο. 
                                                  
Αναβολές και στο παιδικό 
 Τέσσερις εκκρεμότητες του παιδικού πρωταθλήματος ήθελε να κλείσει ΕΠΣΔ, ωστόσο αναγκάστηκε να αναβάλλει εκ νέου, μετά από αιτήματα των σωματείων, τα ματς Ρόδος-Πάνθηρες, Αθλέτικο-Αστέρας Μασσάρων και Ροδίων Άθλησις-Ορφέας.