Τον Χάλαρη πήρε ο ΑΕΡΑ

Μια ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα του ΑΕΡΑ, που θέλει να ενισχυθεί προκειμένου να δυναμώσει  σαν ομάδα και να πετύχει του σκοπού του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης. 

Οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν πως με την κατάλληλη ενίσχυση, μπορούν να το πετύχουν αυτό που θέλουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Την μεταγραφή του Μιχάλη Λυριστή ακολούθησε χθες η απόκτηση του αμυντικού μέσου Νίκου Χάλαρη, ο οποίος πέρυσι φορούσε την φανέλα του Θριάμβου Αθηνών. 

Η ανακοίνωση του ΑΕΡΑ για την μεταγραφή Χάλαρη που είναι μόλις 21 ετών, αναφέρει τα εξής:   
«Το Δ. Σ. της Α.Ε.Ρ.Α ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Χάλαρη από το Θρίαμβο Αθηνών. Τον καλοσωρίζουμε στο σύλλογο και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

Όπως έγινε γνωστό οι κινήσεις δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα αποκτηθούν ακόμα δυο ποδοσφαιριστές. Τις θέσεις και τους παίκτες θα τους προτείνει ο ίδιος ο Βαγγέλης Χοσάδας και θα προέρχονται σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, από το Ροδίτικο ποδόσφαιρο. 

Οι προπονήσεις πάντως των παικτών υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Χοσάδα συνεχίζονται και μάλιστα σε εντατικούς ρυθμούς και εφ όσον φυσικά το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, που τις τελευταίες μέρες δεν είναι καλές. 

Όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το αυριανό ματς με τον Κλεάνθη, στο γήπεδο Αφάντου κι έχουν σαν στόχο μια ακόμα νίκη και τρεις επί πλέον βαθμούς.