Με όλους τους νέους ο Διαγόρας

Στον Διαγόρα δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα για το παιχνίδι της Δευτέρας από τη νίκη και θεωρούν πώς είναι απαραίτητοι οι τρεις βαθμοί, προκειμένου να ανεβούν ακόμα ψηλότερα βαθμολογικά και να πλησιάσουν στην πρώτη θέση, εκμεταλλευόμενοι φυσικά το ρεπό της Προοδευτικής, αλλά και ένα πιθανό στραβοπάτημα του Εθνικού στο ματς με τη Ρόδο.  

Μεθαύριο στις 15.00 στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας, ο «γηραιός»  υποδέχεται μια οργανωμένη ομάδα κι αυτό σημαίνει πώς θα συναντήσει δυσκολίες στο να φτάσει στην επιτυχία. Το Λουτράκι έχει δείξει στις υπόλοιπες παρουσίες του στο νησί μας (Με την Ρόδο αλλά και με τον Ιάλυσο) πώς διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σύνολο, το οποίο πρέπει να αντιμετωπισθεί σοβαρά. 

Οι «κυανέρυθροι» του Νίκου Παντέλη ωστόσο, έχουν να αντιπαραθέσουν την καλή τους απόδοση και το καλό ποδόσφαιρο, προσφέροντας θέαμα στον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο, παρά το ακατάλληλο της μέρας και ώρας, κυνηγώντας από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή την νίκη. 

Ο κόουτς του Διαγόρα έχει απουσίες αλλά και νέες παρουσίες.
-Απόντες θα είναι φυσικά οι τραυματίες Γιόνδης, Τσαγκάρης και Καλημέρης
-Ενώ ανάλογα με τις δυσκολίες του αγώνα, εκείνος θα κρίνει αν τελικά θα ξεκινήσουν ή θα χρησιμοποιηθούν στη διάρκεια του παιχνιδιού οι νεοαποκτηθέντες Σερτζίνιο, Αγγελούδης, Μεντής και ακόμα κι ο Πέεφ.

Πλην των τραυματιών, όλοι οι παίκτες  είναι στη διάθεση του και μεθαύριο λίγο πριν τον αγώνα θα επιλέξει τους έντεκα αλλά και τους επτά αναπληρωματικούς του παιχνιδιού. 

Στηρίζει πολλά στην επιθετική δεινότητα του Σουάνη ο Διαγόρας   	          (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Στηρίζει πολλά στην επιθετική δεινότητα του Σουάνη ο Διαγόρας (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)