«Μακριά, γιατί θα μας βρείτε απέναντι»!

Οργισμένο μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο, πως κανένας ποδοσφαιριστής του συλλόγου δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, στέλνει η διοίκηση του Ευαγόρα.

Αφού συνεδρίασε εκτάκτως, το Δ.Σ. των «πράσινων» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση-καταγγελία:  

«Η ομάδα μας, όπως γνωρίζουν οι πάντες, αποτελείται κατά το μεγαλύτερο μέρος από νεαρά παιδιά που το ποδόσφαιρο το κάνουν καθαρά ερασιτεχνικά και η μόνη αμοιβή τους είναι το μπράβο της εξέδρας και μόνο αυτό.

Έχουμε την τύχη να έχουμε στο ρόστερ της ομάδας δύο με τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές (δάσκαλους για τους μικρούς) που προσφέρουν ό, τι μπορούν- και τους ευχαριστούμε-εντελώς αφιλοκερδώς, όπως ο Λευτέρης Χατζηκωνσταντής που δεν αγωνίζεται πλέον στον σύλλογό μας.

Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι άνθρωποι που πέρασαν από την ομάδα μας και δεν τη σεβάστηκαν όπως φαίνεται, προσπαθούν να τη διαλύσουν με διάφορους τρόπους, με πρώτο και καλύτερο πλησιάζοντας ποδοσφαιριστές και δελεάζοντάς τους με χρηματικά ποσά.

 Το Δ.Σ. του Ευαγόρα Ρόδου ενημερώνει άπαντες ότι κανένας μα κανένας παίκτης δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος μέχρι τη λήξη της περιόδου. Να κρύψετε την όρεξή σας κύριοι για την επόμενη χρονιά. Μακριά από τον Ευαγόρα, γιατί θα μας βρείτε απέναντί σας».