Η προεθνική παμπαίδων γνώρισε τη Ρόδο!

Με αφορμή την παρουσία της προεθνικής παμπαίδων στη Ρόδο, για μίνι προετοιμασία των νεαρών διεθνών στο Βενετόκλειο, η οποία αναχώρησε από το νησί μας την περασμένη Κυριακή, εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση:

«H KAE Κολοσσός Η Hotels συμμετείχε στη διοργάνωση «camp προετοιμασίας εθνικής ομάδας Παμπαίδων U15», με τον ΑΟ Κολοσσός και την Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Δωδεκανήσου, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 7 Ιανουαρίου. 

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στους προπονητικούς, εκπαιδευτικούς και ψυχαγωγικούς στόχους της. Συμμετείχαν δε και αθλητές που επελέγησαν από ομάδες της Ρόδου. Με την ενέργεια αυτή, ανεβαίνει η απόδοση, η ανταγωνιστικότητα, ενισχύεται το μπάσκετ και αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον το άθλημα για τους νέους. 

Ο Κολοσσός H Hotels, με πρωτοβουλία του μεγάλου χορηγού ονόματος, κου Γιάννη Χατζηλαζάρου, ανέλαβε να σχεδιάσει και να υλοποιήσει όλο το πρόγραμμα φιλοξενίας της εθνικής ομάδας παμπαίδων, τη διαμονή και τα γεύματα καθώς και την ψυχαγωγία και την ξενάγηση των παιδιών στη Ρόδο, μέσω του τμήματος μάρκετινγκ.

Ο ΑΟ Κολοσσός ανέλαβε όλες τις υποδομές για τους αγώνες προετοιμασίας στο γήπεδο καθώς και το φιλικό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Ιανουαρίου.

Για την επιτυχία του εγχειρήματος, επιχειρήσεις και επαγγελματίες, ανταποκρίθηκαν αυθόρμητα και έδωσαν με χαρά τη στήριξή τους, παρέχοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με επαγγελματισμό αλλά και ανθρώπινη φροντίδα και συνέπεια. 
 


Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ευχαριστούν από καρδιάς τον μεγάλο χορηγό διαμονής της εθνικής ομάδας παμπαίδων, ξενοδοχείο Semiramis  Smartline City Hotel, ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη κ. Μάκη Ιντζά, και όλη τη διοίκηση και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία. Ευχαριστεί δε τις επιχειρήσεις που προσέφεραν τα γεύματα στους παμπαίδες με επιμέλεια, ποιότητα και άμεση ανταπόκριση καθώς και το προσωπικό τους.

Το εστιατόριο «Προαύλιο», τον κ. Μπόσμο Χρήστο και τη διοίκηση, τα Goody’s , τον κ. Άρη Σουλούνια και τον κ. Βασίλη για τις υπηρεσίες, τις «Συμπεθέρες», τον κ. Νικήτα Φασουλάρη και τον κ. Ξενοφώντα Ασπράκη, το «Burger Cairo Coffee House», τον κ. Γκιζέτη Λευτέρη, τα McDonalds, την κα Ραφαέλα Μπερικετάκη και τη διοίκηση, το «ΘΕΡΜΑΙ SWEDCO SUSHI», τον κ. Ντίνο Χορευτή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο επαγγελματιών ξεναγών Ρόδου και ιδιαίτερα στον κ. Νίκο Μαστροχρήστο ο οποίος εθελοντικά, την ημέρα των Θεοφανείων αφού η ομάδα παρακολούθησε την καθαγιασμό των υδάτων, ξενάγησε στην πόλη και την Μεσαιωνική πόλη ώστε να γνωρίσουν τα παιδιά τη Ρόδο , τον πολιτισμό και την ιστορία, συμπληρώνοντας εκπαιδευτικά την προετοιμασία τους. 

Φιλόξενα υποδέχθηκαν την αποστολή παμπαίδων, τόσο το Ενυδρείο όσο και ο «Θρόνος του Ήλιου», τους ευχαριστούμε για την ευκαιρία να γνωρίσουν με τρόπο συναρπαστικό τόσο το θαλάσσιο κόσμο όσο και την ιστορία με τη σύγχρονη τεχνολογία. 

Επίσης, το γραφείο πληροφοριών του Δήμου Ρόδου για το έντυπο υλικό που διανεμήθηκε και το σύνδεσμο διαιτητών Δωδεκανήσου που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς  και διαιτήτευσαν το φιλικό παιχνίδι.

Αρχηγός αποστολής της εθνικής ομάδας παμπαίδων από την ΕΟΚ ήταν ο κ. Σάββας Λόρντος. Προπονητές ήταν ο κ. Χρήστος Σγουρίτσας, ο κ. Θόδωρος Αστεριάδης, ο κ. Χρύσανθος Κολοκυθάς, ο φυσιοθεραπευτής κ. Τάσος Παπαγιαννίδης. Στην προετοιμασία συμμετείχαν πέντε αθλητές από ομάδες της Ρόδου, οι: Θωμάς Λάγκαλης και Σάββας Χατζηιωάννου (ΑΟ Κολοσσός), Ανδριανός Κοντός και Παντελής Αργυρίου (ΓΑΣ Ιάλυσος) και Μιχάλης Τσάκαλος (ΓΣ Διαγόρας).
 


Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη λήξη του φιλικού αγώνα με τον ΑΟ Κολοσσός, όλα τα παιδιά αγκαλιάστηκαν και φώναξαν «ΕΛΛΑΣ» ενώ καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο μέσα στο Βενετόκλειο. 

Οι Ακαδημίες του Κολοσσού είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν το πολύ καλό επίπεδο προετοιμασίας τους. Η επιτυχία της διοργάνωσης έφερε την επιθυμία για συνέχεια σε όλα τα μέρη και ήδη ο πρόεδρος του ΑΟ Κολοσσός, κ. Γιώργος Τσέλιος, και το ΔΣ προετοιμάζουν τις επόμενες ενέργειες για το σκοπό αυτό.

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels εύχεται σε όλους τους νεαρούς αθλητές, καλή πρόοδο τόσο στη σχολική τους πορεία όσο και στην αθλητική. 

Η σημαντική συμβολή της στο προπονητικό εθνικής ομάδας των παμπαίδων, υπηρετεί με συνέπεια τους στόχους του μπάσκετ και την ανάπτυξη τους αθλήματος με όλα τα οφέλη που προσφέρει στους νέους του νησιού μας από τη νεαρή ηλικία ενασχόλησης».