Η νίκη ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τον Ιάλυσο

Η εκτός έδρας νίκη ήρθε την κατάλληλη στιγμή για την ομάδα του Ιάλυσου, που κέρδισε ένα ομολογουμένως καθοριστικό παιχνίδι.

Οι «ερυθροκίτρινοι» παίζοντας έξυπνα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, πέτυχαν το «χρυσό» γκολ με το Γιώργο Δελαπόρτα στο 59΄, κέρδισαν 1-0 στο Κιάτο τον Πέλοπα και εξακολουθούν να είναι μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου.

Παράλληλα περιμένουν και την εκδίκαση της έφεσης από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, την οποία αν τελικά κερδίσουν, παίρνουν συν δυο βαθμούς ακόμα (έχουν ήδη πάρει ένα από το ματς στον Ασπρόπυργο) και σκαρφαλώνουν εκείνοι στους 19β. και στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις μόλις από την πρώτη θέση.

Στο Κιάτο ο Ιάλυσος έκανε πολύ καλό β΄ μέρος και στο διάστημα αυτό μπόρεσε να πετύχει το 0-1 και να αποδράσει με τη νίκη, με δράστη τον Γιώργο Δελαπόρτα.

Η ομάδα του Θανάση Τερζή, γυμνάσθηκε χθες σε δυο γκρουπ κάνοντας αποθεραπεία εκείνοι που αγωνίσθηκαν και ακολουθώντας εντατικούς ρυθμούς εκείνοι που δεν έπαιξαν.

Σήμερα οι «ερυθροκίτρινοι» θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς  από αύριο, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα, που ξεκινάει τον β΄ γύρο του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής, ο Ιάλυσος υποδέχεται στο «Οικονομίδειο» το Κερατσίνι.

Στον αγώνα αυτό θα στερηθεί των υπηρεσιών των Δημήτρη Σταυλά και του Κώστα Τσούπρου, οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσουν.

Στάση αναμονής στα μεταγραφικά
Στο μεταξύ ο Ιάλυσος δεν σταματά να αναζητά αυτή τη μεταγραφική περίοδο την  ενίσχυση του ρόστερ του. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες,  η Διοίκηση των «ερυθροκίτρινων» είναι ξανά σε επαφή με τον Παντελή Αθανασίου, ο οποίος φοράει φέτος με επιτυχία τη φανέλα του Ηρακλή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο παίκτης έχει ζητήσει να αποχωρήσει από το ρόστερ για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, αλλά ο Ηρακλής δεν δείχνει διατεθειμένος να τον αφήσει ελεύθερο, ενώ δεν έχει βρει ακόμα κάποιο παίκτη για να τον αντικαταστήσει.

Πάντως στα μεταγραφικά, η εβδομάδα αυτή θα είναι η πιο κρίσιμη καθώς οι ομάδες θέλουν τους παίκτες τώρα κι όχι αργότερα όταν πλέον θα είναι αργά.