Λαϊκός αγώνας στην Τάφρο

Για την επόμενη Κυριακή 21 Ιανουαρίου ορίστηκε από τον Απόλλωνα Ρόδου, ο καθιερωμένος Λαϊκός Αγώνας τρεξίματος των 10 χιλιομέτρων γύρο από τη Μασαιωνική Τάφρο.

Κάθε χρόνο ο συγκεκριμένος αγώνας παρουσιάζει όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον με τις συμμετοχές να πολλαπλασιάζονται κάθε φορά. 

Συνδιοργανώτρια της αθλητικής εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενώ γίνεται και υπό τη στήριξη του Δήμου Ρόδου και του ΔΟΠΑΡ.

Η διαδρομή των 10Km αποτελείται από 3 γύρους των (περίπου) 3.330m.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 10 το πρωί στην είσοδο της Μεσαιωνικής Τάφρου που βρίσκεται στη συνοικία Κόβα. Οι δρομείς θα διανύουν όλη την Τάφρο και θα βγαίνουν από την έξοδο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ρόδου δίπλα στο σταθμό των TAXI.


Στη συνέχεια, από την πλατεία Μουσείου μέσα στην Παλιά Πόλη, κατευθύνονται στην οδό Σωκράτους και ακολουθούν το δρόμο προς την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα. Από κει στρίβουν δεξιά στα σκαλιά και ακολουθούν το δρόμο μέχρι να βρεθούν ξανά στην είσοδο της Τάφρου.  Στη συνέχεια επαναλαμβάνουν την ίδια διαδρομή άλλες 2 φορές.

Το όριο τερματισμού θα είναι μέχρι της 11.30. Η προθεσμία εγγραφών είναι μέχρι την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου. Για εκτός Ρόδου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6944545407 και στο email: nxrodos@otenet.gr.

Για εντός Ρόδου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για εγγραφές στο κατάστημα Vargas Sport στην οδό Καναδά.