«Ποδαρικό» με δύο παραπομπές διαιτητών

Με καλές διαιτησίες, κατά την κρίση των αρμόδιων παρατηρητών, στα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, αλλά και με δύο παραπομπές στα ματς των πρωταθλημάτων της Β’ και της Γ’ κατηγορίας, ξεκίνησε το 2018 για τους Δωδεκανήσιους διαιτητές. 

Προς τιμωρία, που πιθανώς θα μεταφραστεί σε ένα Σαββατοκύριακο αποκλεισμού από τους ορισμούς, οδεύουν ο δεύτερος βοηθός στον αγώνα Σύμη-Άγιος Ισίδωρος, Κώστας Δημητριάδης, στον οποίο χρεώθηκε ο μη καταλογισμός οφσάιντ στο πρώτο γκολ του «Αγίου», καθώς και ο διαιτητής του ματς Ασπίδα Απολακκιάς-Ροδιακός, Αλέξανδρος Αυγενικού, για τη διάπραξη σοβαρών λαθών στον πειθαρχικό έλεγχο.

Ευχές του ΣΔΠΔ

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Σωτήρη Γεωργά, μέλος του ΣΔΠΔ, για τον γάμο του και την βάφτιση του παιδιού του. «Ευχόμαστε κάθε ευτυχία στο νέο ξεκίνημα του ζευγαριού και να τους ζήσει το μωρό, να είναι γερό και καλότυχο», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Συνδέσμου.