Προφυλάσσει τον Γαργάλη ο ΑΕΡΑ!

Ημέρα κυπέλλου η σημερινή για τον ΑΕΡΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το ισόπαλο 2-2 με τον Κλεάνθη στο πρωτάθλημα,  θέλουν σήμερα τη νίκη στην 3η φάση του Κυπέλλου για να προχωρήσουν και να διεκδικήσουν το τρόπαιο, που είναι  ένας από τους στόχους τους τη φετινή περίοδο.

Ο Βαγγέλης Χοσάδας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές του, αλλά θα προφυλάξει στο σημερινό παιχνίδι το Χρήστο Γαργάλη, ο οποίος έδειξε στο ματς με τον Κλεάνθη λίγο κουρασμένος από τη συνεχή αγωνιστική προσπάθεια. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του για το σημερινό αγώνα στο γήπεδο Αφάντου στις 14.30

Σε αντίθεση με το Χρήστο Γαργάλη, είναι έτοιμος να επανέλθει μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς ο Πλύγκος ΜΙ. Μάλιστα  είναι πολύ πιθανόν να του δοθεί σήμερα χρόνος συμμετοχής, καθώς κρίνει ο Βαγγέλης Χοσάδας πώς είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Πάντως ο κόουτς της ομάδας επέστησε την προσοχή των παικτών του για το σημερινό παιχνίδι, καθώς είναι  γνωστό πώς τα ματς του κυπέλλου παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες. 

ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ