Αναθερμάνθηκε η περίπτωση  Αθανασίου στον Ιάλυσο

Μετά την νίκη τους στο Κιάτο επί του Πέλοπα με 1-0, οι «ερυθροκίτρινοι» του Θανάση Τερζή βλέπουν ήδη το επόμενο ματς.

Η 12η αγωνιστική φέρνει στο νησί μας την ομάδα του Κερατσινίου κι ο Ιάλυσος θέλει ακόμα μια νίκη, για να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών και να ανεβεί ακόμα ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι παίκτες της Ροδίτικης ομάδας είχαν χθες ρεπό και θα μπουν από σήμερα, σε πιο εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας για τον αγώνα με της Κυριακής.

Ήδη ο Θανάσης Τερζής και οι συνεργάτες του, αναζητούν λύσεις για τις απουσίες στην άμυνα, καθώς οι Δημήτρης Σταυλάς και Κώστας Τσούπρος συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσουν από αυτό το παιχνίδι.

Χθες πάντως ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, να ασχοληθούν όλοι με τις μεταγραφικές κινήσεις, τις οποίες δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα ο Ιάλυσος.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά

Ο Ιάλυσος είναι πολύ κοντά στο να επαναφέρει στις τάξεις του τον Παντελή Αθανασίου, ο οποίος μέχρι τώρα φοράει τα «κυανόλευκα» του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Στον τελευταίο αγώνα με τον Αγρ. Αστέρα, οι «κυανόλευκοι» νίκησαν με 3-0, αλλά ο Π. Αθανασίου  αγωνίσθηκε μόλις επτά λεπτά. Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν χθες, πώς ο Ιάλυσος είναι πολύ κοντά στο να τον επαναφέρει στο νησί μας.

Παράλληλα, ο Ιάλυσος εξακολουθεί να αναζητά ένα φορ κρούσης  προκειμένου να γίνει ακόμα πιο επιθετική η ομάδα, αλλά και πιο πιεστική στον χώρο της αντίπαλης άμυνας. Το θέμα αυτό δεν έχει ακόμα προχωρήσει, καθώς η Διοίκηση της ομάδας περιμένει μέσα σε αυτή την εβδομάδα, την απόφαση για την ένσταση που κατέθεσε κατά του κύρους της απόφασης της επιτροπής ενστάσεων, η οποία σε πρώτη φάση δικαίωσε τον Ασπρόπυργο. Εξακολουθεί δηλαδή η απόφαση να «κρίνει» και τις μεταγραφικές κινήσεις.