Ικανοποίησαν οι νεαποκτηθέντες του Διαγόρα

Μετά την νίκη επί του Λουτρακίου με 1-0, υπάρχει ικανοποίηση στις τάξεις του “γηραιού” της πόλης μας, σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Νίκος Παντέλης  χρησιμοποίησε και τους τέσσερις μεταγραφέντες αυτή την περίοδο, θέλοντας να αλλάξει πολλά στο αγωνιστικό κομμάτι και να δώσει περισσότερες λύσεις στο παιχνίδι της ομάδας του.

Μεντής, Πέεφ, Αγγελούδης και Σερτζίνιο αγωνίσθηκαν δείχνοντας πώς μπορούν να βοηθήσουν τον Διαγόρα να φτάσει τον στόχο που έχει θέσει από την αρχή του… μαραθωνίου  και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από πλευράς υπευθύνων πάντως, έγινε εδώ και μέρες μια κίνηση, η οποία αφορά δυο νέα παιδιά τα οποία προέρχονται από τις τάξεις των παιδικοεφηβικών τμημάτων. Πιο συγκεκριμένα στην πρώτη ομάδα προωθήθηκαν

Ο 16χρονος Μάρτιν Ζέλεφ, ο οποίος αγωνιζόταν στα παιδικοεφηβικά τμήματα και όπως είναι ήδη γνωστό, έπαιξε με τον Διαγόρα και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άγιο Ισίδωρο.

Το ίδιο συνέβη και με τον 15χρονο Σταμάτη Κοντό, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα των υποδομών κι έπαιξε και στο Κύπελλο.