Μόνο νίκη και με το Κερατσίνι ψάχνει ο Ιάλυσος

Μόνο η νίκη ενδιαφέρει την ερχόμενη Κυριακή τον Ιάλυσο, στον εντός έδρας αγώνα με το Κερατσίνι. Με το τρίποντο οι «ερυθροκίτρινοι» ανεβαίνουν ακόμα ψηλότερα βαθμολογικά και θα περιμένουν στραβοπάτημα της Προοδευτικής στον αγώνα με τον Ιωνικό.

Οι πάικτεςτης ομάδας γυμνάσθηκαν κανονικά χθες, υπό τις οδηγίες του Θανάση Τερζή και των συνεργατών του. Σημειωτέον πώς κατά του Κερατσινίου δε θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι. Δημήτρης Σταυλάς και Κώστας Τσούπρος, ενώ επανέρχεται από τιμωρία ο Σάββας Παφιάκης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κανονικά  προπόνηση έως και το Σάββατο το πρωί.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Αναφορικά με τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής από τον Ιάλυσο εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει ότι για το παιχνίδι με το ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ τη Κυριακή 14/01/2018 θα διατεθούν εισιτήρια των 5 ευρώ σε περιορισμένο αριθμό και μόνο από  συγκεκριμένα σημεία προπώλησης. Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα διαθέτουν εισιτήρια μόνο των 10 ευρώ.

Για τα εισιτήρια των 5 ευρώ ισχύουν τα εξής:

  1. Προπώληση  στα καταστήματα: FAMOUS CAFE, CAFE 4 ALL, ROLLING RIVER και SEDUCE.  Εισιτήρια θα διαθέτουν επίσης οι παλαίμαχοι ΙΑΛΥΣΟΥ τηλ. Επικοινωνίας: 6947722455 κ.Κορωναίος  και οι SCORPIONS τηλ. 6956235630  κ. Κουγκράς.
  2. Η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων αξίας 5 ευρώ θα είναι αποκλειστικά και μόνο από την θύρα  πίσω από την εστία προς τη πλευρά της ΦΙΛΕΡΗΜΟΥ.
  3. Εισιτήρια αξίας 5 ευρώ μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο μέχρι το ΣΑΒΒΑΤΟ 13/1/2018 και δε θα πωλούνται στα εκδοτήρια του γηπέδου.
  4. Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα διαθέτουν εισιτήρια μόνο των 10 ευρώ».