Κρίσιμη… στροφή  για το «Ροδίων Άθλησις»

Κρίσιμη θεωρείται η ερχόμενη αγωνιστική για την ομάδα του «Ροδίων Άθλησις», καθώς στο εξ αναβολής παιχνίδι στην Κω την Τετάρτη το βράδυ, η Δραπετσώνα κέρδισε τις Αθλοπαιδιές με 3-0 (19-25, 14-25 και 19-25) και το προσπέρασε βαθμολογικά κατά ένα βαθμό, με συνέπεια η ομάδα του νησιού να βρίσκεται στην 3η θέση..

Αυτό σημαίνει, πως την Κυριακή στις 15.20 στις εγκαταστάσεις του το «Ροδίων» με την ενίσχυση και του κόσμου, πρέπει να πιάσει καλή απόδοση και να νικήσει την δυνατή Αργυρούπολη και να μείνει ψηλά βαθμολογικά κυνηγώντας το στόχο του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση μιας προνομιούχου θέσης, που οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο στην μεγάλη Κατηγορία.

Ο Νίκος Τρατσέλας συνεχίζει την προετοιμασία των παικτών του, αλλά θα έχει και πάλι απουσίες στο εν λόγω παιχνίδι.

Απών θα είναι ο Χατζηγεωργίου αλλά και ο Γιώτης, Γεράκης, που δεν προπονούνται για δικούς τους λόγους.

Σε ότι αφορά τον Πέτρο Κάλα, η συμμετοχή του στο παιχνίδι μετά το διάστρεμμα που έπαθε, θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή. Περισσότερες πάντως είναι οι πιθανότητες να αγωνισθεί.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Στο μεταξύ η Διοίκηση της ομάδας, καλεί όλο τον κόσμο και τους φίλους του αθλήματος να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, για να ενισχύσουν με όλες τους τις δυνάμεις την προσπάθεια των αθλητών να φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικότερα το κάλεσμα που εξέδωσε η Διοίκηση του «Ροδίων» αναφέρει τα εξής:  
«Κατόπιν μιας  μικρής διακοπής λόγω Χριστουγέννων, η ομάδα μας επανέρχεται στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις «συναντώντας»  ένα δύσκολο αντίπαλο.

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018  και ώρα  15.20 η ομάδα του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»  θα έρθει  αντιμέτωπη με την άκρως υπολογίσιμη και σε «καλή φόρμα» το τελευταίο διάστημα, ομάδα Του «Α.Ο.Ν  Αργυρούπολης», στο κλειστό γήπεδο «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

 Μετά τις 3 εκτός έδρας νίκες και μάλιστα σε δύσκολες έδρες όπως Αίγιο, Πάτρα και Μαρκόπουλο η ομάδα μας χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να  εδραιωθεί στη 2η θέση του ομίλου.

Η νίκη αποτελεί  μονόδρομο και η παρουσία του κόσμου κρίνεται  αναγκαία σε ένα τόσο δύσκολο και κομβικό αγώνα. Καλούμε λοιπόν  τους φίλους του αθλήματος και της ομάδας να δώσουν το «παρών» για ακόμα μια φορά, να γεμίσουν το γήπεδο και να οδηγήσουν την ομάδα μας ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη».