Έκλεισαν με επιτυχίες το 2017

Με τον καλύτερο τρόπο και εξαιρετικές επιτυχίες εθνικού επίπεδου, έκλεισε το 2017 για τον «Κένταυρο» και τους αθλητές του.

Συγκεκριμένα οι τοξοβόλοι Κωνσταντίνος Παπαβραμίδης και Θοδωρής Κουγιουμτζίδης, που βρίσκονται στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πολεμικής Αεροπορίας αντίστοιχα, λαμβάνοντας μέρος στο καθιερωμένο πλέον πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 18μ κλειστού χώρου, αλλά και την ίδια περίοδο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ελληνικής ομοσπονδίας Τοξοβολίας (ΕΦΟΤ) 18μ κλειστού χώρου, στο δε πρώτο ο Παπαβραμίδης, που ήταν και ο πρώτος του αγώνας εκτός Ρόδου, κατέλαβε την:

2η θέση στο ατομικό Α’ κατηγορίας ανδρών με επίδοση 525/600 και
2η θέση στο ομαδικό με την ομάδα της Αστυνομίας Α’ κατηγορίας ανδρών.
Θέσεις εξαιρετικές για το λίγο διάστημα που προπονείται ο αθλητής.

Στον ίδιο αγώνα ο Θοδωρής Κουγιουμτζίδης στο ομαδικό με την ομάδα της Αεροπορίας κατέλαβε την 3η θέση με 453 βαθμούς.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της αεροπορικής βάσης της Δεκέλειας στο Τατόι στις 8 Δεκεμβρίου.

Την επόμενη μέρα 9 του μήνα, στην αίθουσα Κασιμάτης, στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα κλειστού χώρου 18μ.,  όπου συμμετείχαν και οι δύο αθλητές.

Ο Παπαβραμίδης στον αγώνα Β’ κατηγορίας ανδρών και έχοντας «ψηθεί» και αποκτήσει μεγαλύτερη ψυχραιμία από την προηγούμενη συμμετοχή του, κατάφερε το εκπληκτικό με επίδοση 542/600 να καταλάβει την πρώτη θέση και να ανέβει στην πρώτη κατηγορία ανδρών.

Ο Κουγιουμτζίδης με 473, κατέλαβε τη 12η θέση.
Απ’ ότι φαίνεται η Ρόδος έχει πλέον δημιουργήσει παράδοση να ξεχωρίζει από τους συλλόγους της επαρχίας και συναγωνίζεται συλλόγους του κέντρου.

Η διοίκηση του «Κένταυρου» ευχαριστεί
«Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί και συγχαίρει τους αθλητές του και τον προπονητή του συλλόγου Σάββα ΚΗΠΟΥΡΟ που τους προπονεί, που μας έκαναν υπερήφανους και τίμησαν τη Ρόδο.

Ευχαριστεί εξάλλου και τον ΔΟΠΑΡ για τη διάθεση του χώρου στο κλειστό προπονητήριο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα όπου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις και η προετοιμασία των αθλητών και επίσης ευχαριστεί την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου για τη συνεργασία.

Ευχαριστίες ακόμα και προς τους χορηγούς που στηρίζουν τη δραστηριότητα του συλλόγου, FUTUREKIDS διδασκαλείο πληροφορικής, το ELAFOS Hotel στον Προφήτη Ηλία, το Pane di Capo και ACS ταχυμεταφορές».

Πληροφορίες για τα μαθήματα Τοξοβολίας του Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: 6936618366, archery@islandgames.gr, rodiga@otenet.gr