Εκδήλωση προσφοράς  στην Κοινότητα Αρχαγγέλου για τον «Διαβήτη»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση της Λέσχης  LIONS ΡΟΔΟΥ ΣΙΒΙΘΟΣ  –RHODES SIVITHOS CENTENNIAL LIONS CLUB, στα πλαίσια του προγράμματος της Οργάνωσης  LIONS CLUBS INTERNATIONAL για την ενημέρωση του κοινού  για τον «ΔΙΑΒΗΤΗ»,   στο Γυμνάσιο Αρχαγγέλου στις 17 Δεκεμβρίου 2017.
 
Ο διακεκριμένος γιατρός ενδοκρινολόγος κ. Σταύρος Παπαβεργής ανέπτυξε και ενημέρωσε για αυτήν την επιδημική μορφή εξάπλωσης τους παρευρισκόμενους  κατοίκους της ανωτέρω κοινότητας, οι οποίοι με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν την ομιλία και την προβολή των slides σχετικά με  την παθογένεια της νόσου, την πρόληψη, και την επιβράδυνση της εμφάνισης των επιπλοκών της.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της κοινότητα κύριος Αργυρού Αργύρης, ο διευθυντής του Γυμνασίου Αρχαγγέλου κ. Σάββας  Πομπός, και η ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αρχαγγέλου κ. Μαρία Μακιάρη, οι οποίοι συνεχάρησαν τον ομιλητή για την εξαιρετική του παρουσίαση-ομιλία και τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία πραγματοποίησης αυτής  της εκδήλωσης.