Απόλλων Καλυθιών: Φαβορί με τρεις απόντες  κι ένα ερωτηματικό

Τρεις απουσίες περιορίζουν τις επιλογές του Χρυσόστομου Χάσταλη ενόψει του αγώνα που δίνει αύριο ο Απόλλων στο «σπίτι» του κόντρα στον Ηρακλή Μαριτσών.

Στη διάθεση του προπονητή των Καλυθενών δεν θα βρίσκονται οι Γιώργος Κάλτσης και Τίμος  Σαββούλης, που βρίσκονται εκτός Ρόδου, καθώς και ο στρατευμένος Ιωακείμ Καλαϊτζίδης.  

Άλλα προβλήματα δεν απασχολούν το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα, που ναι μεν έχει, τουλάχιστον βάσει εικόνας και βαθμολογικής θέσης, τον πρώτο λόγο κόντρα στους «ροπαλοφόρους», ταυτόχρονα όμως οφείλει να απαντήσει σ’ ένα κρίσιμο ερώτημα.

Του κατά πόσο έχει επηρεαστεί από το μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, καθώς λόγω της μη διεξαγωγής του παιχνιδιού με το ΔΙ.Α. την περασμένη αγωνιστική, το αυριανό θα είναι και το πρώτο επίσημο παιχνίδι των Καλυθενών για το 2018.

Σημειώνεται, πως οι άνθρωποι του Απόλλωνα συνεχίζουν να διερευνούν τη μεταγραφική αγορά με πρώτο ζητούμενο να ενισχύσουν την επίθεσή τους, την ίδια στιγμή που παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του αμυντικού του Ιάλυσου, Στέφανου Νικήτα.