Γ.Σ. Δωδεκάνησος: Ξεκίνησε  η προετοιμασία  για το πρωτάθλημα

Τον επόμενο μήνα αναμένεται να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα μπάσκετ για τις ομάδες με αγωνιστικό αμαξίδιο και η Δωδεκάνησος μπήκε σε ρυθμούς προπονήσεων, μετά το διάλειμμα που ακολούθησε της ολοκλήρωσης του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο σύλλογος της Ρόδου που μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τους τίτλους στις τελευταίες διοργανώσεις, δίνοντας χώρο στον Άτλαντα Αθηνών να ξεκινήσει να «χτίζει» τη δική του «δυναστεία» στο άθλημα, παραμένει παραδοσιακή δύναμη και στοχεύει πάντα στην κατάκτηση της κούπας.

Με αφορμή την επανέναρξη των προπονήσεων, η ομάδα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Την προετοιμασία του για το νέο πρωτάθλημα, που θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, άρχισε την περασμένη Δευτέρα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Χατζηδημητρίου κι ευελπιστεί να προετοιμαστεί κατάλληλα για τους επίσημους αγώνες, όταν αυτοί ξεκινήσουν από την ΟΣΕΚΑ.

Μάλιστα, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, έγινε και η κοπή της πίτας του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, με την παρουσία μελών της διοίκησης, του  προπονητικού επιτελείου και των αθλητών της ομάδας μας. Τυχερός ήταν ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου, ο οποίος βρήκε το φλουρί στη βασιλόπιτα.

Μέσα από τη σκληρή δουλειά, οι αθλητές της ομάδας μας θα επιδιώξουν και φέτος να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Μετά τη δεύτερη θέση στο κύπελλο Ελλάδας, η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μπάσκετ με αμαξίδιο και παράλληλα να επιτελείο πλούσιο κοινωνικό έργο και εκτός παρκέ.

*Ο πρόεδρος του συλλόγου και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου, τα μέλη του Δ.Σ., το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές του Γ.Σ. Δωδεκάνησος εύχονται καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία, χαρά, ευτυχία και δημιουργικότητα».