Χωρίς Γκινή και Χατζησάββα ο Φοίβος

Με προβλήματα περιμένει τη 15η αγωνιστική ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Φοίβος.

Μετά τον αποκλεισμό στην «ρουλέτα» των πέναλτι στο γήπεδο της Λίνδου από τον Κλεόβουλο, υποδέχεται το Νικαγόρα, ο οποίος βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατηθεί στην Κατηγορία, εξαντλώντας όλες τις ελπίδες που διαθέτει, αν και στην κατάσταση που βρίσκεται θεωρείται πολύ δύσκολο. Με δεδομένο πώς η Κατταβιά είναι στους 12β κι ο Νικαγόρας στην τελευταία θέση με 4β, το έργο των παικτών καθίσταται και σε αυτό το μάτς πολύ δύσκολο.

Ο Φοίβος σαφώς είναι ανώτερος και δεν τον ενδιαφέρει παρά μόνο η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Σάββας Ορφανίδης γύμνασε χθες τους παίκτες του, αλλά το ίδιο θα κάνει και σήμερα για τελευταία φορά εν όψει του αυριανού παιχνιδιού στις 13.30.

Ο κόουτς της ομάδας της Κρεμαστής έχει να αντιμετωπίσει όμως προβλήματα με τραυματισμούς, οι οποίοι για δυο από τους ποδοσφαιριστές του επιδεινώθηκαν στο ματς του Κυπέλλου στη Λίνδο. Όπως έγινε γνωστό εξαιτίας αυτών των τραυματισμών, δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν κατά του Νικαγόρα οι Φανούρης Γκινής και Σταμάτης Χατζησάββας.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του για την σημερινή τελευταία προπόνηση, αλλά και για το αυριανό ενδιαφέρον ματς, στο οποίο όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστούν αρκετά νέα παιδιά  ξεκινώντας μάλιστα το παιχνίδι.