Από νίκη σε νίκη η Σύμη

Την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την περίοδο, επιβεβαίωσε και χθες η ομάδα της Σύμης.

Στον αγώνα που άνοιξε χθες την αυλαία της 11ης αγωνιστικής για τον Α’ όμιλο της Β’ κατηγορίας, επικράτησε του Απόλλωνα Απολλώνων με 3-1 και μάλιστα εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι όπου στο ξεκίνημα του κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του Μητροπολίτη Σύμης, Χρυσοστόμου.

Μετά από ένα υποτονικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0 στο 23’, χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σακαρέλη (το κέρδισε ο Μπιλιάς που ανατράπηκε από τον Μ. Χατζηπέτρο) και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν γρήγορα (28’), ισοφαρίζοντας σε 1-1 με κεφαλιά του Γρέισι Ράπι, ήρθε η επανάληψη όπου οι Συμιακοί ανέβασαν την απόδοση τους και πήραν τη νίκη.

Αρχικά στο 70’ ο Λεβεντέρης εκμεταλλευόμενος σέντρα του Ρίκκα, με κεφαλιά έγραψε το 1-2, ενώ στο 79’ η μπάλα στρώθηκε στο Χότζα, μετά από σουτ του Ρίκκα και κόντρες, κάνοντας το τελικό 1-3.

Οι συνθέσεις:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Σ. Σεντονάς, Κωνσταντάκης, Δάσσιος, Στ. Διακοβασιλείου, Διακοβασιλείου, Σακαρέλης, Παναής (55’ Πονήρης), Τσακμακίδης, Φ. Σεντονάς, Μπιλιάς (60’ Ζουρούδης), Διακοδημήτριου
ΣΥΜΗ: Χατζηπέτρος, Ν. Χατζηπέτρος, Μ. Χατζηπέτρος, Τσαουσέλης, Α. Λεβεντέρης (46’ Ζουρούδης), Καραγιάννης, Στεφάνου (65’ Χότζα), Γκρέισι Ράπι, Λεβεντέρης, Καραβαΐλης (46’ Τσίκκης), Ρίκκα